Pixajoy

Sunday, March 18, 2012

Home » Cerekarama Warkah Cinta Mat Rock

Cerekarama Warkah Cinta Mat Rock





Malam tadi aku berjaya tak hanyut sekali bersama Aiman dibuai mimpi. Lepas tidurkan Aiman, aku bangun lipat kain. Sempat gak layan Cerekarama Warkah Cinta Mat Rock (WCMR) dari mula sampai habis. Cerita yang agak menarik hingga ada rakan facebook aku kata drama ni lagi bagus dari Ombak Rindu. Pujian tak menahan.keke. Drama ni dilakonkan Sharnaaz Ahmad, Nur Fathia, Nabil, Zarynn Min dan Ezani. 

WCMR mengisahkan Eddie (Sharnaaz) mat despatch berjiwa rock tegar jatuh hati pada Nina (Fathia) eksekutif di syarikat tempatnya bekerja. Orang sekeliling menganggap Eddie dan Nina tidak sesuai bersama namun Nina menyenangi Eddie yang selalu menghiburkannya. Kerana salah faham, Nina menghina Eddie tanpa belas kasihan. Eddie mengambil keputusan untuk berhenti kerja selepas cintanya ditolak. Dia meninggalkan sekeping warkah buat Nina. Malang menimpa, Eddie kritikal di hospital kerana kemalangan. Kuasa cinta mengatasi segalanya. Warkah Eddie ternyata punya aura tersendiri sehingga Nina berjaya menyedarkan Eddie dari koma.


Ye ye je aku buat sipnopsis. haha.. Aku suka tengok mak Eddie yang sempoi bergua lu dengan anak sendiri. Layanan Eddie dekat mak dia pun gila cool. Bestkan, siapa tengok malam tadi?












16 comments:

Pen Biru said... Best Blogger Tips

tengok, tapi tak sempt abis cmne tah bleh tetido

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

hihihi cik rose pun layan jugak...memang kelakar ceritanya...

Diana @ bilakukatacinta said... Best Blogger Tips

saya tengok kak! (sambil angkat tgn).. gila rock mak dia..GUA lu..GUA..bro.. HAHHAAHAHAHAHaa

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alaaaa sy xtgk smlm... terlepas la pulak...

Mohamad Ridhwan Ruslan said... Best Blogger Tips

rock sangat 2 akak.. takut jgk kalau benda macam 2 terjadi pada kita...bukan apa, cakap kasar dengan orang lain xpe..kalau cakap dengan ibubapa pun nak gua2 lu2 ... rasa semacam sahaja bagi wan hehe

NzA said... Best Blogger Tips

akak hanyut dipertengahan jln....hu.hu.hu......

NzA said... Best Blogger Tips

akak hanyut dipertengahan jln....hu.hu.hu......

SHAHZEE said... Best Blogger Tips

ala kak x sempat abis cite sy dah dibuai mimpi hehehe sedar2 dh kul 2

hyz said... Best Blogger Tips

tak tengok. tido awal.....

Mama Adam said... Best Blogger Tips

tengok tak habis. selang seli ngan tgk bola... huuuu

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

tak tengok pun mlm tadi. layan ogy and cockroach. apekah? hahaha

chii said... Best Blogger Tips

x dpt tgk..sebab sibuk kat bukit jalil..tgk alister wat demo..ehehe

Jue said... Best Blogger Tips

memula tu aku tgk tp pastu aku x tgk sbb apa ye..lupe..aku tukar channel rsnye haha

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

xsmpt tgk la kak..heee ;p

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

tgkkk..tp tertido.... menyampah betul tau... byk kali jadi mcm tu bila tgk cerekearama smbil baring :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ak suke r..nk2 time ad lagu rock cintan...hahaha mmg best r...lg bgus ad ulang tayang..sbb ak xpuas r tgok