Pixajoy

Monday, March 26, 2012

Home » Top Commentator Widget Datang Lagi

Top Commentator Widget Datang Lagi

PENGOMEN TEGAR



Macam iklan Tora pulak.hehe..Dulu aku ada pasang top commentator ni tapi dah lama buang sebab masa tu widgetnya bukan untuk bulanan punya. Aku malas nak godek buat baru. So hari ni aku berbesar hati nak tempek semula widget Top Commentator untuk menghargai reader aku. Selama ni bukan tak hargai, tapi kalau setakat bertanam tebu di pinggir bibir tapi tak tunjuk hasil jualan air tebu pun tak guna gak kan?(cuaca panas pekena ayaq tebu best nie..)


Semua sedia maklum yang top commentator nie bagus untuk bagi backlink free dan dapat galakkan pembaca tinggalkan komen. Walaupun Ini Cerita Puan Kutu tak sehebat mana, aku harap pengomen tegar blog tintong ni tersenyum lebar tengok nama korang tersenarai di sidebar.hikhik..









                                




28 comments:

azam said... Best Blogger Tips

adoi.....saya xde....

nanti ada la tu...1 day

azam said... Best Blogger Tips

kalau saya komen byk²...mesti naik nama

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

ciss..aku belum tersenarai lagi..haha..widget yg aku pasang pulak macam gila je..dari banyak asik menurun je total komen tu..pelik aku..haha.. btw tq kutu,hang pengomen tegar aku rangking ke2..

anisalya said... Best Blogger Tips

saya pun suka kalau saya termasuk dalam senarai commentators tu. hehehe...

hyz said... Best Blogger Tips

tgh senyum sampai nampak gusi

LYAfrina said... Best Blogger Tips

huhu.. lya xde pom....
xpe la.. apa2 pon lya mmg selalu ikhlas dtg kesini n suka baca kisah puan kutu :-)

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Eh3.... Ada la..... Heeeee...

NzA said... Best Blogger Tips

nmpak no akak ni kuat mengomen....ngee...gurau jerrr....tahnsk PK...

azura said... Best Blogger Tips

nama saya tak ada la Puan Muni

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

yuhuuuu ira ada..heee ;p

kak thankss sbb like!heeee

love u tooooooo!ngeee

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

huhuhu. kali ni pun aku tak senarai. maybe next time :))

Masya said... Best Blogger Tips

hahahaha.. dah agak xde punyer.. sbb suke dtg singgah baca jer... x komen sgt hihihihihi...

Mohamad Ridhwan Ruslan said... Best Blogger Tips

nama xde.kena kuat mengomen lagi nie..hihi

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

alamak..jatuh no.2 daa...

of coz, suke tgk nama sndiri dok ada dlm carta hati...cewahh ~ :p thanx kutu

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

eh eh.. nama saya adalah..hihii

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

saya ni ketegaq tak komen kan kak..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

haih..apesal nama sy takda..nih yg buat semangat nak ngomen bnyk-bnyk kat sini HEHE

fieda said... Best Blogger Tips

mmg kena guna widget ni kan utk hargai readers yg kuat mengomen..dan akhirnya bila kak fieda guna widget ni muni pun tersenarai kat blog kak fieda..hehehe..kasi address ye...nak kasi something la sbgai kenangan...kasi kat komen jer..kak fieda tak publish...

Munnafendy said... Best Blogger Tips

kenapa munnafendy langsung takde dalam list? kena usaha gigih ni hihi

Pen Biru said... Best Blogger Tips

kalau ada top blogger walking..mungkin sy boleh dapat.hahahahah

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Nampak sgt ibu Yusuf tak rajin komen kan? Huhuhu..

IBU AQIL said... Best Blogger Tips

saya pun sama slalu bukak blog puan kutu tp x sempat nak komen internet browse lama sgt kerja off.byk so sempat baca jer...
dah lama nak tnya knp ltk nama puan kutu yer hik..hik..hik..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

nama saya tak ade.... Nak merajuk le.... Semalam sumaiyyah tanya..."mama auntie kutu ada komen" hehehehe melekat nama awak auntie kutu....

chii said... Best Blogger Tips

aisey..camne la nama chii tade dlm tu..ishk2..taleh jadi ni :p

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips

tetibe chuu rse nk letak jugak hahaha

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

alahai... nampaknya blm jadi pengomen tegar kat sini. kena usaha lagi nih... hehe...

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

hehehe..aku senum lebar sikit je sbb dpt tangga ke 9. nak no.1...... ahahhaa

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Cik rose pun pengomen tegar blog puan kutu...hihihi tak sangka...