Pixajoy

Thursday, March 29, 2012

Home » Khamis Spontan : Ukur Dulu

Khamis Spontan : Ukur Dulu



Hari ini diluar kebiasaan sarapan nasi kerabu. Mata sangat mengantuk akibat menonton cinta kura-kura hingga lewat pagi. Tengah layan facebook, segar bugar mata aku tak menahan gelak. Macam-macam hal!









                                               



27 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Hehehe... boleh dia kata macam tu macam sensetif pulak siapa yg pendik kan...

LadyBird said... Best Blogger Tips

maksudnye ape yg bertanda bintang tu ek? ni tandas lelaki ke wanita..

fieda said... Best Blogger Tips

aiyakk...macam budak sekolah plk kalau pendek sila ke depan sikit...

syahirooAhmad said... Best Blogger Tips

hahhahahha... oit oit.. 18 ribu SX ni... :D

Awan Biru said... Best Blogger Tips

Huahuahua...
Apa yang nak diukur tu?

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hahhaha.. tingat zaman sekolah... bila rendah kene duk depan.. tp xsuke sbb selalu kene duk belakang..hahhah

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ooooo baru paham... hahahha... sorry lah saya ni otak terlebih bersih.. lurus.. (uweekkkk) tadi xpaham.. skrg br paham..kikikikiiiii

Munnafendy said... Best Blogger Tips

hahahaha...nk ke dpn sikit tu kat mana? cermin ke mangkuk tandas? aduyainye punnnnn

Daddylicious said... Best Blogger Tips

haha....pendek apa?

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

isk isk isk..

sbr je la..;p

heeee

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

hehe.. nak ukur ape tu.. hehe

bila blog bercerita said... Best Blogger Tips

bhahahahahha....weird tp quiet funny...

hyz said... Best Blogger Tips

sy x dpt tangkap ape nak disampaikan ~ suci

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

ini tak boleh ini... Tang pendek tu...terasa tau.... Hehehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

HAHA..cara guna tandas pon smpi kena bagitau..nmpk sgt org mesia x reti guna tandas

Mama Adam said... Best Blogger Tips

hahahha... lawak. tandas laki ke pompuan ni?

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

sah..ini tandas lelaki..ekeke

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hik2.. ada mcm ni...

NzA said... Best Blogger Tips

kalau org pendek masuk toilet tu mesti geram...ngee....

azura said... Best Blogger Tips

ada moral of the story ni

puanbee said... Best Blogger Tips

apa yang pendek tu ek ? adoi kelakar betul kutu

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Nie mesti tandas lelaki nie...kalau pendek ke depan sikit...nanti air kencing betul2 tak masuk tempatnya hihihi

Masya said... Best Blogger Tips

macam²lah buat say tergelak jer...

chii said... Best Blogger Tips

err..kenapa chii masih blur dan tak paham dengan apa yg cuba di sampaikan nih..adeih

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

toilet kat mana ni. concern betul hahahhahaha.

anisalya said... Best Blogger Tips

hahaha... terbaik!!!

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

ada pulak yg panjang pendek ye... wakakkaka ~