Pixajoy

Wednesday, March 28, 2012

Home » Rezeki Set Cheezy Magik

Rezeki Set Cheezy Magik


Alhamdulillah, syukur kerana dimurahkan rezeki. Jangan cari nama Puan Kutu tau. Cabutan itu atas nama sebenar dekat facebook. Terdedah sudah identiti!haha..


Tengahari tadi balik kerja tengok ada notis dari Pos Malaysia, ingatkan hadiahnya dah sampai semalam tapi aku tak ada dirumah. Rupanya tadi ada abang pos ketuk pintu rumah hantar bungkusan. Notis pos tu tick pada pos daftar biasa, tak perasan pula. Agaknya apa benda ekk? Buat suspen ja!


Dengan penuh excited tadi juga aku buat potato wedges dan goreng tempe guna tepung magik. Memang senang cuma tambah sedikit air, celup dan goreng. Lepas tu boleh makan dengan cheezy sauce. Chezzy sauce ni cuma perlu bancuh dengan air panas. Tepung magik juga boleh guna untuk goreng ayam, sotong, cendawan, bayam dan segala mak nenek yang korang suka.

Kredit Gambar : Kakyong's Shoppe

Serius sangat sedap. Aiman makan tak pandang kiri kanan dah, pandang depan je sebab tengok kartun.kahkah..Rasa chezzy sauce sebijik macam yang kita makan dekat KFC. Sedap ok aku tak tipu! Ada banyak lagi produk yang korang boleh beli dekat Kakyong's Shoppe . Ipad Aiman tempohari pun aku beli dengan Kakyong tau. Yang paling penting servisnya memang tip top. Tak perlu tunggu lama dijamin cepat sampai. Rugi gila kalau tak cuba, korang boleh berurusan terus dengan kakyong ipoh mali, beliau talak sombong!

Oh ye sebelum tu nak tempek gak hadiah dari GA Kakyong juga yang aku menang sebelum ni. Malas nak buat entri lain. Aku dah terima lama tapi tapi yang botanical drink ni tak cuba-cuba lagi.hiks..


Terima kasih pada Kakyong dan anak dara comelnya yang telah mencabut undi. Tak sangka dua kali ibu Aiman ni bertuah kan.



*Jom join simple GA dari kakyong di SINI. Tak perlu buat entri, senang sangat cuma komen dan menang!









17 comments:

puanbee said... Best Blogger Tips

hehe tahniah , serius memang sedap cheesy n tepung magic tu

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

tahniah puan kutu! ^^

dah cari dah nama kat atas tuh..hehe..

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

waa,best la makan cheezy wedges...feveret aku gak tu..nak beli jugak la tepung gomak tu..

eita said... Best Blogger Tips

tahniah...
nampak macam best sangat2...

kakyong said... Best Blogger Tips

buat akal jer kamera PK rosak.. kalo tak boleh la tgk aksi aiman layan wedges.. ;)

terima kasih pk bg coverage manyak cantik.. ;)

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

thniah sis..nnti leh try la..

fieda said... Best Blogger Tips

mmg bertuah ye..kak fieda baru minggu lepas beli set magik ni dgn kak yong..dah buat..mmg terbaik...dh nak habis pun tepung cheezy tu..kena oder lagi nmpknya..

LangkawiHomestay.net said... Best Blogger Tips

waah..bestnya cheesy tu..wat mkn dgn kentang goreng..mmg jilat jari.. :)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

adoiii... sedap sgt ke ni... xleh jd betoi la... nk try gak lah..!!

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Seronoknya dapat tepung tue..

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

bestnya...

Reena said... Best Blogger Tips

Congrates Puan Kutu, rezeki makan jangan ditolak. Hehehe

anisalya said... Best Blogger Tips

servis tuan kedai meamng yang terbaik. tapi yang menghantar bungkusan tu kadang2 kureng sikit.

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

wahhh... nama puan kutu sangat ong. menang sampai dua kali tu! bila cakap sedap tu... dan2 ni jugak rasa nak beli tpg magik n cheezy sauce tu... nyum22!!!

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

hee..cmne rasa tepung magik tu kak?:)

ira pnh rs cheezy cheese tu..not bad..heee

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

yeayy dpt si chubby mkn dgn lebih seleranya... ;)

NzA said... Best Blogger Tips

mmg bertuah la PK nie......TAHNIAH...