Pixajoy

Monday, March 12, 2012

Home » Rezeki Wang Tunai

Rezeki Wang Tunai



Asyik-asyik cerita pasal kontest ibu Aiman nie kan?haha..Ekceli aku nak BW menjenguk korang tapi hari ni line dekat opis dah macam siput sakit, slow gila wa cakap lu. Makanya aku membebel sajalah buat entri.hiks..Walaupun lately aku kurang join CGL, tak sangka rezeki kemenangan tu tetap ada. 


Aku menang 4 giveaway yang hadiahnya best belaka tapi salah satunya sudah ada pemenang baru sebab aku tak perasan tentang kemenangan aku (balik kampung hari tu). Aku anggap dah tak ada rezekilah. Tiga hadiah lain belum terima lagi, nanti dah selamat sampai baru aku cerita.




Hari ni letme story about kemenangan join contest sinopsis novel. Rezeki kemenangan Contest Sinopsis Sayang Cikgu ketat-Ketat telah selamat dimasukkan ke akuan. Terima kasih diucapkan pada Kak Mimi selaku penganjur dan kepada semua penaja, terima kasih juga diucapkan.


Selain hadiah wang tunai, aku juga menang topup RM 10 dan tapak iklan percuma di blog rafinamimi.com selama sebulan bernilai RM20. Alhamdulillah.. Tahniah pada Kak Mimi kerana SCKK akan diterbitkan tak lama lagi. Aku doakan Kak Mimi makin berjaya sebagai penulis novel, semoga dimurahkan rezeki dan terus sukses dalam dunia blogging. 


Alahai skema buku teks pulak entri ni. Layan!












20 comments:

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

tahniah beb !

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah novel kak mimi akn diterbitkan ek... bestnya.. tahniah kak mimi.. :-)

btw, tahniah utk muni :-)

kay_are said... Best Blogger Tips

menang contest? waa... best2 tahniah akak! yang topup tu nak sedekah, sy sudi terima.. ^^

chii said... Best Blogger Tips

mmg rezeki untuk bulan mac ni byk ye..tahniah muni :)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Tahniah PK.. :D

Ila said... Best Blogger Tips

tahniah..macam best je novel tu tajuk dia

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Tahniah dulu dari kakak. Tak rugi join kalau macam ini kan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah congratz ibu aiman! rezeki anak neh hehehe #tetibe hahaha
nanti dah dpt smua hadiah tu..ceshare ceshare hehe

lucu kan adnan sempit tu hahaha#

Jue said... Best Blogger Tips

beb, td tu aku Jue
tp time nak click komen, tclick Anonymous uwaaaaaaaaaaaaaaa

hyz said... Best Blogger Tips

mama kutu..... belanje la anak mu yang ensem ni....

IeRA said... Best Blogger Tips

Tahniah ye!!!!!!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

murah rejeki kutu..tahniah!! :)


p/s: cuti sekolah tak pegi mana-mana ke?

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

alhamdulillah, rezeki2...

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

ini adalah cool :)

anisalya said... Best Blogger Tips

alhamdulillah... rezeki.

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

wahhh akk!

tahniahhhh..rezeki..:)

Munnafendy said... Best Blogger Tips

tahniah..rezeki2.. =)

NzA said... Best Blogger Tips

Tahniah......

Mama Adam said... Best Blogger Tips

bestnya! tahniah :)

.... eskem sundae satu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bestnya dapat duit hihihi