Pixajoy

Tuesday, March 20, 2012

Home » Review 5 Tahun Sudah!

Review 5 Tahun Sudah!


Terima kasih pada yang sudi memberi cadangan dan pandangan tentang hadiah harijadi Aiman. Rasanya macam ramai yang suka aku belikan Aiman ipad. Kita tunggu apa hadiah yang akan menyusul ye.hehe. Entri ni just nak review birthday Aiman dari tahun ke tahun. 




SETAHUN : Gambar ini diambil pada bulan kelahiran Aiman. Terlalu banyak gambar Aiman sampai aku pun tak tahu time bila aku snap. Masa 1st year memang tak beli kek. Lagipun time nie Aiman tak makan kek lagi, demand pun tak reti. Even tak dapat balik kampung tapi Tok Wan dan Maktok datang Johor tau. 


DUA TAHUN - Kami celebrate dekat kampung. Tok Wan Aiman yang sponser kek. Masa ni Aiman baru lepas main, habis seluar semua basah lepas basuh muka, kaki dan tangan. Muka pun agak berkilat sedikit sebab kulit Aiman memang jenis cepat sunburn. Dah la tak berapa nak cerah kan..



TIGA TAHUN - Sambut dekat kampung juga, sekali lagi Tok Wan sponser kek. Kalau perasan warna je berubah. Layankan spongebob, janji free.haha. Masa ni ibu tengah gila buat cupcake, so selain kek sponser, ada banyak cupcke yang comel-comel. Kalau nak tengok boleh Klik SINI.




EMPAT TAHUN -  Last year tak dapat balik kampung, beli kek pun on the spot main rembat je takde tema ultraman macam Aiman nak. Yang penting kek ni sangat sedap. Kami tiga beranak makan lebih dari setengah time tu jugak..


Sedar tak sedar lima tahun sudah berlalu. Tak sangka Aiman dah big boy. Dari setahun ke setahun memang dah betul-betul big.haha..Semoga Aiman menjadi anak yang soleh, berilmu, berbudi bahasa, taat kepada ibu dan abah, bahagia dunia dan akhirat. Amin..







18 comments:

azam said... Best Blogger Tips

makin berirsi...makan kek lebih kot ni

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

hehehe.. makin lama tembam.. tu namenye senang hati kan si aiman ni... haha

hyz said... Best Blogger Tips

tu dia transformasi si aiman. dr sekecik2 orang dah membesar dengan sehat . hehehh hepi bezday aiman. semoga panjang umo, murah rezeki, jadi anak yang baik dan soleh. amin.......

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

kejap je dah 5 tahun aiman ni. moga terus membesar menjadi anak yg soleh dan jadi kebanggaan ibu n ayah ye!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

saya sk aiman yg masa setahun tu.. nmpk sgt comel..hihii

azura said... Best Blogger Tips

aiman nampak comel sejak umur tiga tahun tapi takpe boboiboy boleh pergi gim...kalau gegirl dah kena diet sejak kecil hihi...hapy besday yer aiman...jadi anak yang soleh buat ibu dan ayah

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Amin....Alhamdulillah... lihatlah perkembangan montelnya dia. Rasa bagi baru berlalu dah masuk 5 tahun.

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

dua tahun berturut2 kek sponge bob. hepi belated beday aiman :)

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said... Best Blogger Tips

bebaik kutu..dietkan sikit aiman tu..dah kembang sangat aku tengok badan dia dari setahun sampai sekarang..bagi dia kurus aktif sikit kat sekolah nanti..

Masya said... Best Blogger Tips

suke tgk gambar aiman membesarrr hihihihihi.... comeyy big boy ni...

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

Amin~
makin comey aiman..hehe..

Mohamad Ridhwan Ruslan said... Best Blogger Tips

comenya anak akak :)

chii said... Best Blogger Tips

lain sungguh muka aiman time setahun..apa pun..selamat hari lahir syg yg ke 5 thn..semoga menjadi anak yang soleh, menjadi kebanggaan ibu dan abah..amin

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

mase kecik2, mmg kecik je aiman yer... lain sungguh ;)

anyway, hepi besday aiman... be a gud boy ok ;) nak sikit kek sedappp

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Masa 2 tahun, kecik je dia. Bila 3 tahun membesar bagai juara. Tak apa aiman, yg penting aiman sihat wal afiat. Anak2 auntie pun sihat2 juga.. :D

Mama Adam said... Best Blogger Tips

hehehe.. nmpak perbezaan dr 1 thn - 4 tahun :)

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

happy birthday aiman!heee..

makin membesar dgn sihatnya..ngeee....seronok la tu dapat kek..weee..nak sikit!

smoga aiman jd anak y soleh dan dpt bls jasa ibu ayah bila dah besar nt..amin..

anisalya said... Best Blogger Tips

makin lama makin debab la si aiman ni. banyak makan kek ek?