Pixajoy

Monday, March 26, 2012

Home » Ibu Aiman Vs Ibu Alisya

Ibu Aiman Vs Ibu Alisya



Dua hari tak berupdate, entah tak ada modal nak cerita disamping virus M masih lagi bersisa. Korang semua kenal Intan Berlian@ina? Ala ibu Alisya yang permah tu mesti ramai kenal. Walaupun kami tinggal satu daerah, Sabtu lepas baru berkesempatan jumpa. Aku agak excited gak la sebab ini first time aku menatap wajah rakan blogger yang selama ini hanya berteman mesra di alam maya.hoho..


Aiman pulak dua minggu sebelum Alisya nak datang dia dah excited lebih. Masa Sabtu lepas pun tak sabar-sabar dok tanya bila adik Alisya nak sampai. Alisya mula datang masih malu-malu, kata ibunya menantu pilihan memang macam tu.haha. Ibu Alisya susah-susah je datang siap bawak buah tangan kek dan buku upin ipin untuk Aiman. Jangan tak tahu ibu Aiman pun dapat shawl comel ok. Terima kasih tau ina, kite tak sempat nak beli apa-apa pun untuk awak..:)


Sebenarnya malu nak tempek gambar kat sini. Bukan apa, aku seperti sang gajah pula bila bergandingan dengan orang yang kecik comel macam ibu Alisya ni.kahkah..Tapi sebagai kenangan layan sekeping gambar yang dicuri dari entri Ibu Alisya Vs Ibu Aiman. Sila abaikan muka natural beauty dan gaya tak vogue sang gajah.haha..




Ada siapa-siapa area SP nak jumpa aku? Tetamu tu kan bawak rezeki.hehe..Ibu Alisya, abah Alisya dan adik Alisya jangan serik-serik datang rumah Aiman lagi tau!






*Nanti petang aku BW ok







                                                                      





22 comments:

azam said... Best Blogger Tips

:) hehehe.......nice

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Suka bertemu teman maya tapi itulah malu bila bab tepek gambar teman maya lain menatap pulak...

Tak adalah besar mana pun PK kakak tengok oklah standard dah jadi ibu aiman...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

sy lum kenalan dgn blogger ni :)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

nak dtg lg..kikikikiii... time balik tu siap gtau hsbd lenkali dtg lg lepak umah muni... husband siap tanya.. "tak malu ke".. hahahahaaaaa.... nsb badan lah time pergi tu hubby xda geng.. dia ckp, "abg xtau nk buat apa".... muahahahaaaa

SHAHZEE said... Best Blogger Tips

wah besnya jumpa member baru..aka SP 2 sungai petani ek

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Nanti sila jemput ibu Yusuf kalau dia sesat di SP yer.. Err, betulkan SP?

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

huhuhu. best pulak bace bile ade blogger datang bertandang :)

Masya said... Best Blogger Tips

so sweet mmg natural beauty...

kan best kalau rumah kt dekat dapat jumpe dengan kawan² blogger juga...

anisalya said... Best Blogger Tips

seronok berjumpa kawan alam maya kali pertama ni kan?

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

hahaha...seronokkan bila dah jumpa...Nielah First time tengok puan kutu...

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

baru dapat tatap wajah muni puas2 kat entry ni... kalau tak sebelum ni cam dpt tgk sipi2 je.

wahhh... lepas ni boleh jumpa lagi dan lagi lah ye...

hyz said... Best Blogger Tips

bukan gajah lah pn kutu. tapi bluehypo...

fieda said... Best Blogger Tips

seronoknyer..nak tumpang sekaki..

azura said... Best Blogger Tips

wah tambah kawan baik ni Puan Muni

Munnafendy said... Best Blogger Tips

wah best3...!!

eh,SP tu sungai petani ke? awat la jauh sgt? huhu

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Heeee... X pernah jumpa sesapa :p

Malu.... Aci x kata mcm tu...

Tempek la gambar aiman ngan alisha pulak

NzA said... Best Blogger Tips

bestnya dpt jumpa rakan blogger....

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

wahhh akk pn gathering2 gak ea..;p

hee comell kedua-dua ibu ni..:)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

ohh.. kutersilap tekaan ... intan berlian dok SP juge rupenye..bestnye dpt gather2 gini ek... bile kite nk gather2... hanie pun lama xmai SP..last gi sana, masa tersesat kat highway..(highway pun leh sesat ekk?? :p)

ziefauzi pun kat SP, kutu

chii said... Best Blogger Tips

haaa...picture menantu pilihan xde ke..eheheh

//..bila mau jumpa chii plak ni :p

ecadwinkyasha said... Best Blogger Tips

wahh..klu pg SP ne boleh la jumpa kan..hehehe..ntah bila nak pg tahu la.. :D

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

hihihi..syok kan jumpa rakan blogger. mesra di blog mesra di luar. dpt tambah kawan.

ko comel macam aiman jgk.kekekeke.