Pixajoy

Wednesday, October 12, 2011

Home » Tonton Online Karipap - Karipap Cinta

Tonton Online Karipap - Karipap Cinta

KLIK UNTUK TONTON ONLINE

Dah la off, Aiman pulak tak ada. Untuk menghilangkan keboringan yang meraja, aku layan filem kuih karipap sambil makan choki-choki. Sengaja aku membodohkan diri supaya menjadi lebih boring dengan filem tak laku nie setelah skip banyak babak.haha kejam sekali ayat aku..

Pada aku tak ada apa yang menarik tentang filem Karipap- Karipap Cinta. Mata aku cuma sempat segar seminit pada lakonan Eman Manan dengan dialog, "Ini majalah hantu, mesti kena ada gambar hantu, hantu!". 

Pelakon hot, Gambit Saifullah berlakon sebagai Ali kelihatan biasa-biasa saja. Watak Sara dalam filem nie dah membuatkan ramai orang kurang senang. Aku turut merasakan yang sama. Sepatutnya pengarah lebih peka dengan pakaian dan pemakaian tudung yang sempurna. Marah graduan dari Al- Azhar wey! Ini ketat dan jarang sana sini. Pemakaian tudung tu dah terang-terang menonjolkan rambut jo jambul dan leher yang kononnya jinjang.

Aku bukanlah layak nak komen pasal filem, ini cuma secebis rasa tak puas hati aku sebagai penonton. Sekian..




5 comments:

ct N honey said... Best Blogger Tips

agaknya kenapa tak laku sgt kat panggung?

noralisme said... Best Blogger Tips

saya habis kan citer ni dalam kurang 5 minit kot.kenapa yer? *wondering.hik3

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Tak pernah lg tgk cita ni.. cuma baca review kawan2. Setakatni belum ada yg kata best.. :D

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy xtgk pun lg cite ni..

Kak Aya said... Best Blogger Tips

hmm nampaknya cancel terus la niat yang ada sikit tu utk menonton cerita ni....