Pixajoy

Thursday, October 27, 2011

Home » Giveaway Yanmieonline.com

Giveaway Yanmieonline.com



Salam..


Seharian aku mengemas rumah dan basuh baju yang menimbun dari pagi sampai ke malam. Walaupun pinggang sakit-sakit, gigih jugak aku nak join giveaway dari Yanmieonline.com nie. Nak siapkan entri malam nie jugak. Backlink punya pasal.haha..Ada tuah menang header ye tak?



Tarikh Tutup sangat cantik, 11/11/11

Sebenarnya aku memang malu tak tau nak sorok mana muka kalau bab suruh komen blog blogger otai macam kak yanmie nie. Dah la baru jer nak kenal dengan empunya penganjur, blogku juga tak semegah dan pengetahuanku pun kurang. Aku tebalkan jer la muka. Sahut cabaran tagline akak, boleh bah kalau kau!hehe..

Blog akak nie bagi saya sangat perfect. Loading pun laju, header cantik, theme pun tiptop. Memang tak nampak kekurangan, cuma kalau boleh latest entry tu buat blog archive ikut tahun dan bulan. Apa ekk orang panggil benda nie? Saya pun tak tau. Maaf yer saya memang tak pandai.kehkeh..Tapi itulah senang sikit saya nak godek entri lama. Saya nak popular post jugak, nak usha entri apa yang menjadi idaman kalbu reader akak.

Itu jer la. Kepala pun dah tintong. Aku mau beradu sudah. Esok pagi mau kerja bah..Tiba-tiba sabahan celup plak aku.hehe..Eh korang! Pantun dua kerat nie. Aku sudah mamai, jom join ramai-ramai..

Baclink tu yang paling penting! Boleh bah kalau kau! Sekian..


“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal







7 comments:

Kak Aya said... Best Blogger Tips

semoga puan kutu berjaya!

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

tadi masa BW ke blog kawan2, banyak yang dah join GA ni... gud lak ye.. all the best..

salam kunjungg mengunjung. Singgah2 le ke blog Gen2Merah klu ada kelapangan ye... Salam Persahabatan (",)

azura said... Best Blogger Tips

wah...contest menarik dari kak yan...jom ramai2 join

chii said... Best Blogger Tips

gud luck..harap2 leh menang..

pernah gak chii usha blog kakak ni..chii suka header dia..sgt comel..budak2 main kt playground..ehhe

yanmie said... Best Blogger Tips

Salam,

thanks join, gudluck yea :)


www.yanmieonline.com

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

klako ler puan kutu neh ... :p

gudluck yea..sy pun nk join ni tp dek kerana error memanjang,nak taip entry pun susah bah

CikAnyss' :O said... Best Blogger Tips

anys suka belog ringan !