Pixajoy

Wednesday, October 12, 2011

Home » Blog Koleksi Kisah Dongeng Kutu

Blog Koleksi Kisah Dongeng Kutu



Salam bahagia..


Contest Kisah Dongeng Tengku Puteri dan Puan Kutu telah mencetuskan ilham pada aku untuk membina sebuah lagi blog. Selepas Kutu Kemaruk Kontest, aku maju setapak lagi dengan membina sebuah blog Koleksi Kisah Dongeng Kutu. Maju setapak tu ayat tak boleh blah!hehe. Blog ini akan menghimpunkan koleksi cerita dongeng yang aku tulis sendiri cetusan idea dari sesebuah cerita yang aku baca atau jalan cerita dari imaginasi aku sendiri.


Aku bukanlah penglipur lara mahupun penulis novel hebat seperti Kak Mimi. Aku tidak mampu mengarang ayat novel dan punya bakat besar macam Kak Mimi. Aku hanya suka merapu sambil bercerita. So, minat yang mendalam dalam bidang kemerapuan ini aku rasa perlu dikongsi dengan korang yang sudi membaca kisah dongeng. Mana tahu dapat mengubat hati korang yang sedang lara! Paling tidak pun membuat korang tersenyum.kehkeh..








Insyaallah aku akan cuba mengarang kisah dongeng sekurang-kurangnya sekali seminggu. Ini hanya hobi masa lapang. Kalau tak ada mood, malas, plus sibuk akan terhentilah seketika aktiviti merapu aku. Yang penting segala update Kisah Dongeng akan aku maklumkan dalam entri aku di blog utama Ini Cerita Puan Kutu yer..


Pada korang yang sudi, silalah ke http://kisahdongengkutu.blogspot.com/ untuk membaca kisah dongeng dari aku. Kisah Dongeng Amy Mastura Membeli Ikan masih fresh dari ladang. Jom kita berkisah dongeng!









11 comments:

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

uik?murni pandai mengarang cerita dongeng.akak ni langsung x pandai.ekeke

CIK PARO! said... Best Blogger Tips

nak terjahla..mesti best!

MulutPayau said... Best Blogger Tips

WAHHH....MESTI BEST NI...AKAK AKAN TERJAH KE SANA NNTI...

azura said... Best Blogger Tips

ok juga Puan Kutu, dunia fantasi bermula

Nafisah Ruslan said... Best Blogger Tips

menarik! :)

hyz said... Best Blogger Tips

memang suka berimaginasi pn kutu nih.. hek3... ni saya mo bg cadangan ni.. pe kata, pn kutu siarkan top 3 contest kisah dongeng tengku puteri dan puan kutu? pastu kn senang kami nak baca? n cerita mana yang paling banyak komen, itulah pemenang? hek3... sebok je sy ni kan?

puanbee said... Best Blogger Tips

waa besh nih kutu kira ok lah , blog ber niche org kata caiiyyyokkk

K O R I E said... Best Blogger Tips

wah lama btol xkomen kat sini.
wah, rajin btol ek akak buat byk blog dlm satu masa..

k. kita terjah blog dongeng tu ;]

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah.. makin maju ni.. siap ada blog koleksi plak..hihii

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

rajinnyer kutu wat blog baru ... sy ni name jer byk blog tp terabai jer sumer..huhuhu ... lom ade masa dan inspirasi nk update semua semula

tahniah yer kutu , nnti leh terjah.bagus tu blogging atas dasar minat trsendiri

Tool Forex Profitz Percuma said... Best Blogger Tips

Best dan cantik blog ni..pastu banyak post yang best best