Pixajoy

Tuesday, October 25, 2011

Home » Teka Lagu Dapat Doodle Wanie

Teka Lagu Dapat Doodle Wanie



Semalam seharian tak dapat online pasal balik kerja terus kemas-kemas balik kampung. Ada benda penting nak ambil kat Alor Setar. Malamnya bertolak balik sampai rumah dah dekat pukul 12, sempat online sekejap. Nampak la si wanie shout suruh ambik doodle. Pagi nie last minit tahu kena pergi kursus pulak dah. Balik rumah apalagi terjah Firdani Love Story dulu la. Memang jenis gelojoh kan.haha..


Ingatkan dapat doodle single. Rupanya si baik hati cantik molek (dengar tu wanie) bagi doodle ibu dan anak. Kidnap gambar kat facebook agaknya. Mula-mula ingatkan gambar raya yang kat dalam kereta. Tapi bila amati gambar tu Aiman tak pakai songkok pun. Aku rasa wanie refer gambar nie kot. Betul tak Wanie?




Ini gambar raya haji dua tahun lepas. Sekarang ibu dan Aiman dah makin mengembang rasanya. Bukan rasa lagi!muahahaha..Terima kasih wanie diatas doodle yang sangat comel lote nie..Sama tak?




Teka lagu dapat doodle free. Berbaloi-baloi tau. Terima kasih juga kepada en google kerana memberi jawapan kepada lirik lagu tersebut. Almaklum aku nie jenis yang langsung tak mengikuti perkembangan muzik terkini. Teka lagu Aku Hanya Serangga tau la sebab itu lagu percintaanku.keke..






18 comments:

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ololooo comelnya la doodle ni.. hihii

puanbee said... Best Blogger Tips

comel2.. heeh suka betui kutu nih dgn doodle ...

Pen Biru said... Best Blogger Tips

oo..puan kutu org star rupanya..kat mana tu?

Dalila Hamid said... Best Blogger Tips

cutenya doodle.... aiman pun cute!!

Pen Biru said... Best Blogger Tips

puan kutu..sy dok kepala batas ni ha..taman wira mergong sy tau le..x jauh mana dah

Ila said... Best Blogger Tips

comel je doodle tu..hehehe

merahitujambu said... Best Blogger Tips

tahniah..comel jeee

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

comel la doodle. mana aci tanya pacik google. hahaha..da menang da pun kan.

mamaNoriz said... Best Blogger Tips

mmg ramai cerita psl doodle ni..

comel ek :)

kakyong said... Best Blogger Tips

ehh.. comelnya doodle tu.. tahniah puan kutu.. ;)

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

hahaha sebenanya aku pun malas nak pikir jawapannya. selmat la eskrim Magnum Classic ai. hahahaha

Wanie said... Best Blogger Tips

hahaha..akak! yup, gambar ni baru betul..wanie cari kat FB akka..keke..jangan marah..

*betul, skang mak dan anak dah kembang sikit..bahagia la tu..hehe

MulutPayau said... Best Blogger Tips

comelnya doodle tu...

hyz said... Best Blogger Tips

alamak aiman da slim... hek2...

LadyBird said... Best Blogger Tips

sweetnya~

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

umie sukaaa. :D

juanita said... Best Blogger Tips

cute nyerr...
Puan kutu, saya serba salah nak bg hadiah tu kat pemenang tu...huhuh..
tgh pk hadiah lain

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Comelnya aiman dan mak aiman 2 tahun lepas. Tahun ni pun masih comel lagi.