Pixajoy

Friday, October 07, 2011

Home » Tonton Online Bini - Biniku Gangster

Tonton Online Bini - Biniku Gangster

Klik Poster 
untuk Sipnopsis, Download dan Tonton Online Filem Bini Biniku Gangster


Sempat layan filem nie sementara menunggu Pembentangan Budget 2012. Hampir nak tidur sebab tak best. Malas nak review pasal bagi aku filem nie tak ada moral, hiburan semata-mata. Nasib tak pergi pawagam, kalau tak rugi!haha. Baik aku p masak, en suami dah lapaq!

* Tiket dan t-shirt filem Libas dah sampai tadi. Tq Mak Dara!





5 comments:

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Terima kasih bg tau.. kensel nak langgan kat astro 1st..

NzA said... Best Blogger Tips

kalau camtu xmo tgklah...he...

addinahumaira said... Best Blogger Tips

tak best ye..so cancel pg panggung.:)

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips

filem ni boring ...

Pia said... Best Blogger Tips

"puan kutu..pilem2 skrg ni mana ada sgt yg berunsurkn moral byk yg berunsurkn hiburan semata mata ...motif keuntungan jer,ada ker diorang nk fikir pasal moral tu semua?"