Pixajoy

Thursday, October 20, 2011

Home » Soffiya Makin Best!

Soffiya Makin Best!



Drama Soffiya makin best weh. Tak sabar nak tengok sambungan nie. Jom pakat-pakat pacak kepala depan TV tengok Soffiya. Fiona tu ntah bila nak dapat balasan! Betui jahat malaun orang utara kata..Nak tumbuk jer muka dengan batu lesung biar patah hidung tinggi dia tu. 


Remote astro rosak ke bateri mampus nie. Aku nak pergi setting cari 103 dulu. Nanti malam aku balas jejak. Jangan marah entri pendek. Ini hari Khamis yang spontan tahu?









20 comments:

Wanie said... Best Blogger Tips

susah nak tengok cite melayu malam2..selalu layan 701 :D

nurpiska said... Best Blogger Tips

sy pon melngot tengok citer ni :)

chii said... Best Blogger Tips

arini x sempat nk tgk..nampak gaya kena tgk kat tonton.com je la

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

lagi pendek lagi baguih..fiona tu memang.. nak gugurkan anak soffiya !! kejamm. dia sendiri yg mengandung huh!!

Scarlett O'Hara said... Best Blogger Tips

baru tertengok.Itu pun sebab suka sgt kat Iszara tu.

Jue said... Best Blogger Tips

Aku err x lyn cite ni hihi tp kkdg sesat tgk aku tgk je la hahaha

puanbee said... Best Blogger Tips

astro tk bayar , tv3 tak dapat tengok mencikkkkkkk

Woofer Storm said... Best Blogger Tips

layan gak cite ni sis...

cuma tak puaslah tgk cite berepisod ni..heheee

Diana @ bilakukatacinta said... Best Blogger Tips

dah beberapa hari missed..asyik balik lewat jek....

ct N honey said... Best Blogger Tips

layan gak sekali sekala,time sibuk tu,klu sempat tgk...

mamaNoriz said... Best Blogger Tips

betul,
mmg makin best dan menggeramkan..

hihi

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy pun suka cite soffiya tu.. mmg geram la kat fiona tu.. sian kat sofia kan..

NzA said... Best Blogger Tips

dh xtgk cerita tu.....best ek PK???

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

sy tetap dgn Jewel In the Palace ekeke

intan morsalin said... Best Blogger Tips

mmg layan dari 1st episod sampai la ni...mmg geram sgt ngan prangai fiona yg jahat yg amaaaaaaaatttt tu....hish...geram btul...sian kat sofi yg sntiasa teraniaya

mel haslina amir said... Best Blogger Tips

amboi puan kutu,,,ramai jugak yg emo tgk soffiya ni,termasukla sy,,tp yg saya geram sikit tu,,siran time org nak solat maghrib..dh la waktu solat maghrib singkat jer,,

ayu jamal said... Best Blogger Tips

ha ah kan..tapi kalau ending sume mati nanti x best la jugak..he he

Hanie_Dew said... Best Blogger Tips

aku taj start tgk lagi drama ni.kat fb ribut ckp pasal ni.ape yg best sgt?

kakyong said... Best Blogger Tips

kakyong dah few episod tgk sekerat jer.. mana taknya anak2 nak tgk kartun pkl 7 kat tv2... huhuu.. cover tgk kat TONTON..

anisalya said... Best Blogger Tips

pernah rgk dua kali je. pastu tak tgk2 lg dah. huhuhu...