Pixajoy

Wednesday, August 10, 2011

Home » Wordless Wednesday : Kenapa Kau Lupakan Aku?

Wordless Wednesday : Kenapa Kau Lupakan Aku?






12 comments:

mykhalis said... Best Blogger Tips

ada peluru tak tue?

syrupmasin said... Best Blogger Tips

tembakkk :D

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

umie suke budak gemokkk macam diaaaaaa!!!

comey siot

AIEN NOT ALIEN said... Best Blogger Tips

takut nak lupa lagi...hehe...

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

cehhh bahaya .. orang tengah puasa ni , janganlah tembak . saya tak bawa makanan pun . hehehe XD

http://www.abdulfarique.com/2011/08/wordless-wednesday-5-terikat-dua-tangan.html

puanbee said... Best Blogger Tips

kehkeh tk balik lagi dr rumah nenek ke ?

hyz said... Best Blogger Tips

hahaha...
tu kata2 aiman pada ibunya kah?
comey sokmo... debab...

ct N honey said... Best Blogger Tips

bila anak tak de kat rmh mmg best boleh relax..tapi klu lama2 boleh jadi tak tentu arah pula rasanya...

Wanie said... Best Blogger Tips

hehe..nak jadi askar ke ni ?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

adoiiii.. dah mati kena tembakkkkk.... hehehe

ILA HonEyBuNNy said... Best Blogger Tips

adehhh adik

jangan la tembak kak ila...ehhe...

larikkk...hehe

NzA said... Best Blogger Tips

aiman masih blm balik lagi ke?????