Pixajoy

Sunday, August 21, 2011

Home » Special Freebies Doodle Raya Dari Istana Cinta

Special Freebies Doodle Raya Dari Istana Cinta



Terima kasih tidak terhingga kepada tuan puteri  kerana sudi menghadiahkan doodle family beraya yang  sangat comey lote untuk hamba. Hamba bersama anaknda Aiman Mukhlis yang chubby sangat suka dan terharu! Terasa bagai mahu melompat ke siling kerana terlalu sukacita. Namun kerana bimbang dikatakan persis beruk peliharaan hulubalang tuan puteri, terpaksalah hamba dan si chubby batalkan niat suci tersebut. Semoga tuan puteri terus sukses dalam hidup serta di murahkan rezeki. Semoga Istana Cinta Tengku Puteri terus gah bersemi bersama doodle yang makin mantop dan kiut miut! Amin..

Aku memang suka benda comel-comel, termasuk la doodle. Jangan jeles! Ini koleksi doodle raya ke 4 yang aku dapat dari blogger-blogger yang baik hati. Murah rezeki aku di bulan mulia ini. (sebenarnya tak malu mintak!hehe) Tak sabar rasanya mau naik header baru, haha walhal baru semalam jer tukar. Biar doodle wanie tersenyum lama sikit di kepala blog, nanti boleh tukar-tukar dengan doodle puteri pula sepanjang syawal nie. 
Oh yer korang yang nak doodle raya boleh juga ambil di SINI. Tuan puteri pesan, jangan lupa tinggalkan komen supaya tuan puteri rasa dihargai. Yang aku punya special, korang jangan ambik!haha bongkak gila!

* Tadi aku buat kek coklat. Sedap woo...




17 comments:

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

omggggggggg sangat comel la puankutu nyer doodle.. hehe..

kek coklat?? sedap..;p

Tengku Puteri said... Best Blogger Tips

Nasib aiman suka...heee.. Tima kasih tidak terhingga sebab buat entry nih Pn.Kutu.. sob sob sob kesat hingus...heeee... Aminnnnn atas doa Pn.Kutu... salam aidilfitri...=)

alif ismail said... Best Blogger Tips

salam..

wa...kak kutu dapat doodle lagi...bestnye...comey lak tuh..

header pun baru ye kak??? hihihi..

ketupat tu yg penting..

ILA HonEyBuNNy said... Best Blogger Tips

comeiiinya...

keluarga bahagia...hehe

header baru pun cantik..;-)

syrupmasin said... Best Blogger Tips

perghh gile comell dodol..err..bole post sikit kak kek tuh?? :D

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips

wah! dah tukar header raya lah...hehe

nurpiska said... Best Blogger Tips

sangat comel okey..

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

dah jadi hobi mengumpul doodle ek puankutu... ;) nice doodle anyway ;)

tp sy punyer family members ramai,sanggup ke org nk buatkan free2 ?? ;)

Wanie said... Best Blogger Tips

hehe..comel kan..satu keluarga bahagia..:)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Kita tak ada dodol lg.. nak jugakkk..

Ps: cute sgt doodle puan kutu tu..

rara pinkmafia said... Best Blogger Tips

alololo comels nya doodle.

ct N honey said... Best Blogger Tips

letaklah gambar kek coklat yg sedap tu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

mmg comey ah doodle tu..sy nk gi mintak ke erkk? isk isk mcm nk jerr..

p/s: hari minggu kemarin nk join GA shawl tu tp x smpt wat entri psl sy outstation (ceh mcm org berkarier jer)..jgn lah closing dulu erkk..

puanbee said... Best Blogger Tips

adoi comelnya kutu...

NzA said... Best Blogger Tips

DAPAT LAGI??????jeles9X....

ummuabdullahsyaakir said... Best Blogger Tips

Comelnya kak...nak terjah blog tu nanti.

yayath said... Best Blogger Tips

hehe..memang sangat comel la kak:)