Pixajoy

Saturday, August 13, 2011

Home » Surat cinta dan Terima Kasih En Naser

Surat cinta dan Terima Kasih En Naser



Petang tadi masa en suami nak pergi keja beliau sempat menjengok peti surat, pastu naik atas semula bagi surat kat aku. Depan sampul tertera urusan paduka baginda.haha ingatkan surat dari siapalah.. Bila bukak rupanya ada surat cinta..Surat kiriman rasmi lagi ok..


Isi kandungannya berbunyi seperti berikut, Tahniah saya ucapkan kepada tuan/puan kerana telah menjadi pemenang untuk #2 Giveaway Simple : Saya Nak Keychin Comey Tu. So sweet surat cinta nie..hehe Terima kasih yer en Mohd Naser bin Mohd Nadzeri. Nama penuh bagai!hehe.. 


Nak tau keychain mana yang aku dapat? Tengah fikir lagi nak gantung kat mana. Aku punya yang hujung sekali warna merah tu. Buah strawberi yang sangat comel. Suka2! En Mohd Naser nie rajin buat GA tau. Hadiahnya semua comel-comel. Kalau korang penggemar key chain comel boleh selalu terjah beliau dan join GA. Hari minggu pegi pekan, Sekian..haha..





5 comments:

NasZ said... Best Blogger Tips

sama2. thanx sudi join. tahniah ye?

MOHD NASER.com

alif ismail said... Best Blogger Tips

salam..

comeynye header baru akak kutu...

xpe... alif sengaja jarakkan logo alif dengan dodle tu untuk memudahkah si penerima untuk mengedit atau crop doodle2 dari alif tu... hihihi...

cun lah!!!!!!!

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

memang comey sangat2..hehe :D

ghostgulz said... Best Blogger Tips

hee ~ comel ^^

NzA said... Best Blogger Tips

header doodle tu sapa yg buat PK??? comel sgt...

Tahniah krn menang GA...