Pixajoy

Wednesday, August 24, 2011

Home » Liplap Liplap

Liplap Liplap



Salam 24 Ramadhan,

Petang semalam dalam dok kalut masak untuk berbuka, time tu jugak en suami  nak call. Call pun semata nak tanya nak tak lampu tak liplap liplap.kihkih.. Aku kata kalau nak beli, belilah! Murah..RM 15 jer tau! Beli kat tempat yang sama beliau beli Si Merah Yang Menawan


Pagi tadi excited la Aiman dan abahnya pasang lampu liplap. Macam tak ada tempat yang sesuai nak letak. Gantung kat sliding door pun jadi.haha..




Si chubby seperti biasa akan mengeluarkan idea bernasnya! "Abah, nanti habaq kat wan, takyah raya rumah wan. Raya kat rumah Aiman, rumah Aiman ada lampu raya.." Haha..Aku yang tengah iron baju sempat ketawa. Ada-ada saja Aiman nie..






Petang tadi belum pun sempat hari gelap, Aiman dah sibuk dengan lampu rayanya. Kalut nak pasang lampu liplap. Tau plak tu adjust tukar style lampu kelip, aku pun tak sempat nak tilik. Pastu suruh ibu tangkap gambar dengan lampu raya, " nanti ibu masuk facebook!" Kecik2 dah pandai! Macam la dia tau fb tu apa...Ibu masuk kat blog jer la Aiman ekk, ada jugak modal nak update!kehkeh..







15 comments:

Wanie said... Best Blogger Tips

hehe..klu ade pokok gantung kat pokok pon cantik..akak gantung dlm umah eh? boleh la kn..keke

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Wah...!!!! dah pasang lampu lip lap yer...Aiman dah tak sabar nak raya ...

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips

haha...tiba2 suruh masukkan dalam FB...

Danial Razak said... Best Blogger Tips

wah..dah ada lampu liplap..=)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Wah, umah aiman ada lip lap gitew.. rumah abg yusuf ada lip lap juga.. tapi dah beberapa tahun usianya, habis raya simpan balik.. :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

wah.. dah macam pelamin pengantin lak kak... hehe :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

meriah u..lip lap lip lap..

ceria sikit hari raya nnt kan..

mama tims said... Best Blogger Tips

ok la tu lampu liplap 15hengget jer..cantek pon cantek..

alif ismail said... Best Blogger Tips

amboi meriahnye lampu lip lap kak kutu... ni memang betul2 semangat nak beraye nih...hihihi...

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Bila ada lampu lip lap baru terasa nak beraya kan aiman. Lepas ni ajak mak pasang panjut pulak. Lagi bertambah meriah.

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

Kutu kat Kulim kan rm4.50 pun ada lampu liplap2 tu... cuma suami kak je x mau beli .. suami kak ni pelik sikit dia x mau lampu kelip2 ni... teruk betui la..

mykhalis said... Best Blogger Tips

budak2 memang teruja tengok lampu lip lap2..

Cik Puan Zura said... Best Blogger Tips

amboi..siap pasang dalam umah... huhuhu~~

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

den pun terhengen juge nk meliplapkan ghomah weihhh ... tgk le bajet nnti .. haha

kpah k-poh said... Best Blogger Tips

suami kpah yg paling tak sabar nak pasang lip lap ni...heee..