Pixajoy

Thursday, August 25, 2011

Home » Kontest Menang Duit Raya!!

Kontest Menang Duit Raya!!













Jom ramai-ramai join kalau nak duit raya. 
Banyak hadiah mabeles untuk korang menangi. 
Aku kasi usha hadiah:


  • RM 500 (WANG TUNAI ATAU BARANG . BELUM DI TENTUKAN DARI MYGLOBALNETWORK)
  • 3 x RM 10 top up untuk peserta dari upprofits blog 
  • Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari Agent topup azrijohan blog 
  • Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 dari Adamhaiqal blog
  • 3 license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )  dari blogoraitlah.com
  • Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari blogchips
  • Wang tunai RM50 dari esempoi
  • Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai  RM125 Dari juenieta tetikus rosak
  • 3 x rm10 top up dari minda sasterabahasa
  • sekotak VCO dari kak pah k-poh
  • 3 buah buku pendapatan melalui internet tajaan  my.mustafa
  • shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar dari lela-lelord
  • Lapik pinggan dan table runner , hasil jahit tangan kraft dari CThoney.
  • 2 Helai kain batik sarong serawak dari ummieross
  • 1 set perfume untuk lelaki dan wanita, ( 2 set kesemuanya dari one drop @ perfume paradise ) (tukang sponsor minta dirahsiakan  :)  )
  • RM50 dari malaysianetworks.com (pesanan penaja , kalau rajin sila lah register sekali  )
  • cash rm100 dari dinsblog

Puan bee iaitu penganjur kontest ada menjual produk
VCO (Virgin Coconut Oil)

VCO AMAT SESUAI UTK IBU MENGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET 

Nak tau lebih lanjut tentang VCO?Jangan malu-malu KLIK :






41 comments:

Lelord said... Best Blogger Tips

good luck

NzA said... Best Blogger Tips

gud luck...wow...byk hadiah tu...

rara pinkmafia said... Best Blogger Tips

gud luck kakak =)

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

soalanya apa??? tak paham la..hehe

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

gud luck murni..akak pun nak join gak ni.. :)

deeya said... Best Blogger Tips

ohohoi .....! saye sangat mata duitan . maka sye berminat nak join . hehehe ~

Muhaimin said... Best Blogger Tips

menarik jugak kalau join nih! ;p.

Scarlett O'Hara said... Best Blogger Tips

Saya mata duitan!!!Nak join jugak!

chii said... Best Blogger Tips

perghhh..bestnya hadiah2 nya..ni yg wat nak join gak ni

puanbee said... Best Blogger Tips

kutu ada pertambahn sponsor ..sila tambah senarai hadiah dan link hehe... moga berjaya kutu ..

puanbee said... Best Blogger Tips

http://feeds.feedburner.com/PuanbeeDOTcom

ni feed rss bee

aDda said... Best Blogger Tips

sy bru je try VPO tu :)

puanbee said... Best Blogger Tips

boleh sedara dari indon tu nak join , asalkan ikut syart tu mesti ada blog dan facebook.. cuma hadiah lah mcm mana tu ye

feed tu sat naa

puanbee said... Best Blogger Tips

pergi design > add a gadjet > ambik Feed
Add content from an RSS or Atom feed to your blog.
By Blogger done ! seretkan di tempat yg stategik tau hehe..

pss kutu hadiah utama bukan rm500 tau , bee mungkin akan bahagi 2 ..sbb bee tambah kategori la ni bg ramai sikit berpeluang menang

ct N honey said... Best Blogger Tips

harap2 boleh menang ye..mmg byk hadiahnya..

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

gud luck murni :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

wahhh!!!! bnyaknya hadiah...good luck yer..

K O R I E said... Best Blogger Tips

giler best hadiah tu! nak msuk gak!!
hehe

Muaz Faris said... Best Blogger Tips

ramadhan tak lagi, nak duit raya..

Tips ping Blog di Group Facebook

ILA HonEyBuNNy said... Best Blogger Tips

banyaknya hadiah..

vco mmg terbaik la..

good luck..;-)

cik azeya said... Best Blogger Tips

nak try VCO tapi macam takot. huhu

L said... Best Blogger Tips

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

Kamarul Azri™ said... Best Blogger Tips

banyak tu hadiah, untuk siapa yang menang tu... ornag kata rezeki bulan Ramadhan ni..

kakyong said... Best Blogger Tips

gud luck puan kutu.. ;)

suesue said... Best Blogger Tips

banyaknya hadiah..waw..ni minyak kelapa dara kan? virgin oil tu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

amboii hadiahnya meletopsss!!!

Liza Abu Bakar said... Best Blogger Tips

kak liza tak sempat nak join lagi ni.

azam said... Best Blogger Tips

wow....byk hadiah...nak join

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

gd luck kak..

addinahumaira said... Best Blogger Tips

Gud luck ...mgkn rezki bulan Ramadhan...

ijat_asni said... Best Blogger Tips

good luck untuk contest ni
nice blog too

^_____________^

Kak Long Mawar Merah said... Best Blogger Tips

Semoga berjaya..

alif ismail said... Best Blogger Tips

hihiih...muslimah moden katakan...hahah..

Syahir Ramli said... Best Blogger Tips

perghh...byk btol yg sponsor...gud luck ye kak...

alif ismail said... Best Blogger Tips

salam ziarah....ye nanti alif akan buatkan doodle ye...

alif ismail said... Best Blogger Tips

ish xpe...alif akan buatkan dengan ikhlas...tak harapkan balasan apepun...

lagipun alif buat kerana mengisi masa lapang...dan untuk eratkan persahabatan... tak bermaksud ape2...

bagi alif masa ye untuk selesaikan kawan-kawan kita yg terdahulu..hihi...

L said... Best Blogger Tips

anda pemaarah ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html#comments

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

good luck ya :D

alif ismail said... Best Blogger Tips

puan kutu, alif minta maaf banyak2 sangat sebab alif dah makin keliru sebab banyak sangat permintaan..

xpe2...puan kutu submit je segmen tu, alif akan buat puan kutu punya dulu dan sorang dua yang dah lama minta... tu pun alif dah lupa yang mana satu..

adoi... rasa ralat sgt2...

alif minta maaf...

Adzriel @ Liza AB said... Best Blogger Tips

rajin murni join contest.. kak liza kurang idea.

kay_are said... Best Blogger Tips

banyaknye adiah!!! gud luck akak !! lame dah tak join kontes2 camni..