Pixajoy

Friday, August 26, 2011

Home » GA 3 in 1 Sebelum Raya

GA 3 in 1 Sebelum Raya


Salam 26 Ramadhan,

Hohohoho balik kampung! Hohohoho balik kampung, hohoho balik kampung, hati girang..Lagu kesukaan Aiman! 

Aiman dah balik Alor Setar ikut tok wannya. En suami tiba-tiba start cuti awal, so boleh balik kampung!hoho. Kalau aku tak kerja dah lama drift ke Alor Setar. Macam la jauh sangat kampung tu yer. Malam nie kerja pulak, so esok baru balik! Ahad balik sini semula. Isnin baru balik beraya. Untunglah sebab dekat...

Stop membebel, direct to the point, cenderahati dari 3 GA yang aku join :


Ini cincin di peragakan oleh model chubby tak terlatih. 
Menang GA Najla Aqilah


 Ini dari eqbalzack.com sempena ucapan raya untuk abang eq..Walaupun tak menang, semua yang join dapat consolation prize. Limited edition tau! Cer bayangkan aku buat kerongsang di hari raya.haha..




Ini pula kad raya kedua yang aku terima. Bersama kad raya ada juga bookmark. Mula-mula ingatkan dari kawan opis lama. Dulu masa kat kdsi selalu juga aku beli kad raya macam nie. Kad nie setiap tahun special design, takde jual kat pasaran dan limited edition!  Lepas spot check rupanya cenderahati ucapan raya dari KeyPhoChee. Cik abang navy ekk? 


Terima kasih semua..





12 comments:

alif ismail said... Best Blogger Tips

salam..

kak kutu hati2 drive... alif pun japgi pas zohor baru nak bertolak balik ke terengganu..

OK ke alif buat tuto??? hihihi... nak belajar kongsi ilmu...kalo ade salah, tolong tego ye kak kutu..

K O R I E said... Best Blogger Tips

HUHU AIMAN dah smakin kurus.
bila balik penang lak?

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

banyak dapat habuan untuk raya ni nampaknya puan kutu kita..hehe :)

kay_are said... Best Blogger Tips

banyak nye hadiah dapat.. best2.. memang best!!

Najlaa 'Aqilah said... Best Blogger Tips

HAHAHAH. comel je model chubby

bunga said... Best Blogger Tips

as salam..paun kuatu...rindu nak baca entri puan kutu..adik balik je malam tu terus buka..tapi xtau nape asyik repair jer..malam ni baru dapat..salam peluk cium..hehe..

wah...best la dapat hadiah..nak gak..hehe..

insyAllah cam nak join GA tu..tapi takut line slow..hehe..

p/s : dalam proses nak baca entri yang tertinggal..hehe..

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips

sexy bukan main lagi model tu yer...hehe

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Hoho balik kampung... Hehe, salam muni lama tak jengok blog awak. slamat hari raya... Hoho, aiman semakin sihat yer... =)

Kak Long Mawar Merah said... Best Blogger Tips

Selamat Berhari Raya Puan Kutu.
Maaf Zahir Batin....

Model tu memang kelass!

sekamar rindu said... Best Blogger Tips

salam..

selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Wah pose istimewa dari aiman ye.
Pn. SELAMAT HARI RAYA UNTUK PN KUTU DAN KELUARGA. Walau di mana destinasi dituju. Berhati-hatilah di jalanraya ye.

chii said... Best Blogger Tips

cantik ar cincin tu..mcm kena plak kan ngan baju kurung tahun ni :p