Pixajoy

Monday, August 15, 2011

Home » Cinta Stroberi & Coklat RTM 2

Cinta Stroberi & Coklat RTM 2


Cinta Stroberi & Coklat which centered on the students of ASWARA. Starring Ain Satar, Sheikh Eamir (Revellers), Nabil Zamanhuri, Puteri Chichi, Qhaud, Siti Aishah. Supporting cast Nadia Aqilah Bajuri, Shajiry, Fazlina Dato Ahmad Daud, Sherie Merlis and Azma Aizal Yusoof as Patt. vop by Bob Fitri script, screenplay & direction by Azma Aizal Yusoof.




Cer tengok. Best tak? Nampak gaya macam best jer. Cinta Stroberi & Coklat adalah drama muzikal bersiri yang bakal ditayangkan di RTM 2. Khabarnya lepas raya nanti, hari apa dan pukul berapa belum ditentukan lagi. Sama-sama kita nantikan ok.. Kredit to Fanpage Cinta Stroberi & Coklat. Jom like, any update kat sana dan korang juga boleh layan banyak lagi video kat fanpage. Memang best!




10 comments:

NzA said... Best Blogger Tips

coklat + strawberry pn sodap...hi...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

cerita apa ni x penah dgr pon..

Pen Biru said... Best Blogger Tips

tayang kt tv2 , patutla x tau sbb dah berpa kurun tak tgok tv rtm ni..heheheh

mykhalis said... Best Blogger Tips

haha,, banayk nye masa lapang tengok tv2.. Khalis tak bukak dah..

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

bace tajuk pund ah tahu best giler.. sweet sweet tajuk dia.. ehehe..

wahida said... Best Blogger Tips

ala....tak dpt tgk video ni...opis block...

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Drama muzikal ye. Agak menarik konsepnya disitu :)

P/s: Maaf lama tak menyinggah sini. Tira sibuk baru-baru ni :)

alif ismail said... Best Blogger Tips

hihi...ye, dodo alif lebihkurang sama je muka sebab alif tak pandai sgt nak design muka2 ni... hihi...

puanbee said... Best Blogger Tips

mcm best je nih bukan cerita tu tp setoberi dsn cokelat hahaa

deeya said... Best Blogger Tips

kenape macam comel jer stroberi & cokelat tu .. huhuhu ~