Pixajoy

Thursday, August 11, 2011

Home » Rezeki Ramadhan

Rezeki Ramadhan



Tadi lepas berbuka macam mana boleh terlelap. Tersedar bila handphone csl cabukku berdering. Ada mesej rupanya. Aku menilik skrin handphone, 1 new massage, bila open tertera no 15888 kt inbox. Mesej apa plak dah? Mengomel aku dalam hati..


RM0.00 ANM: EFT (No Akaun aku dirahsiakan) TNT TUKAR 05/2011 - BYRN TUNTUTAN ELAUN PERTUKARAN K DIHTR PD 10082011 MALAYAN BANKING RUJUK http : //emaklumweb.anm.gov.my


Hah? Apakah? Bagusnya signal nie. Kalau tidak memang aku tak tau. Seperti biasa aku dengan terkejut beruknya terus mencapai netbook lantas on. Sepantas Supermak aku bukak maybank2u..Terus check baki. Alhamdulillah..Tak sangka..Rezeki Ramadhan betul. Claim pertukaran dah dapat! Tengah bulan nie dapat bonus lagi...Alhamdulillah rezeki Aiman beraya..Tambah rezeki lagi hari nie jer aku menang dua GA.hehe..


Aku pelik sebab sebelum nie kalau dapat claim ot ker claim kursus ker tak pernah aku dapat mesej kat handphone mengatakan yang duit dah masuk. Dapat ucapan harijadi dari Koperasi ada la.haha.. Pastu baru aku teringat rupanya dah lama aku tak claim. Aku sorang je ker yang ketinggalan bab nie? Ke kat tempat baru nie macam tu sistemnya? Korang yang kerja gomen tolong jawab!


* Tiba-tiba rasa macam nak buat GA, agak-agak ada ke orang nak join kalau aku buat?








16 comments:

dya mohamad said... Best Blogger Tips

alhamdulillah(:

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

syukur

aku join klo GA tu blackberry. kah3

kejam tak?

Kak Aya said... Best Blogger Tips

alhamdulillah.

pan kutu buat GA, kak aya ni join je.

solomolo said... Best Blogger Tips

buat je Puan Ga tu...

anak ahmad said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah rezeki di bulan ramadhan yg penuh barakah ni...leh la Ammar dpt duet raya dr Pn Kutu ni.hehe...=)

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

Nak.. nak.. nak join GA kutu... akak teringin sangat nak merasa hadiah GA.. cam na la rasanya kan...

Achahani said... Best Blogger Tips

wah sukaaa lah aiman dpt bonus dr mama. hahahha..


kami pekerja swasta pun hrpkan bonus jugakkk.. :)

Mama QS said... Best Blogger Tips

alhamdulillah....nanti puan kutu belanja mama ye....

hyz said... Best Blogger Tips

alhamdulillah.. wah leh dtg beraya umah puan kutu ni.. nak mintak wet raya...

puanbee said... Best Blogger Tips

seronok kan kutu..rezeki tu .. ada je org join kutu buat je kalau nk buat hehe

Cik Puan Zura said... Best Blogger Tips

murah rezeki murni...alhamdulillah...

psstttt kalo buat GA yang simple2 insyaAllah saya join..hehehehe

mykhalis said... Best Blogger Tips

bagila hadiah kereta kancil..hehe

wanbu said... Best Blogger Tips

kira dah advance la tue.. bagus ar. rasanya dah 2 taun lebih tak wat claim duit.. slalu claim cuti jerk

cuti pun sekarang boleh SMS jerk.. tp kat HRMIS kena update ar no HP



** ppsssttt... saya tak nak join GA tp nak adiah jerk bole?? hehe...

deeya said... Best Blogger Tips

malas nk ucap tahniah . deeya JELESH ! (-.-")

wat GA ?? kasi dya menang dulu okey ? heheheeh ~

mama tims said... Best Blogger Tips

murahnnya reski bln pose nih..Alhamdulillah..

NzA said... Best Blogger Tips

alhamdulillah...brtmbah la duit utk budget raya....