Pixajoy

Monday, August 01, 2011

Home » Kutu Kemaruk Kontest

Kutu Kemaruk Kontest



Salam


Apa nak masak ye untuk berbuka hari nie? Sebelum jadi iron chef kat dapur, nak bagitau kat korang, aku dah ada blog kontest. Siapa-siapa yang gila kontest tu bolehlah berkunjung ke blog Kutu Kemaruk Kontest . Dah terlanjur tu bolehlah follow sekali!hikhik..




Ekceli dah lama aku merancang nak buat blog kontest, tapi asyik tangguh. Hari nie sempena ramadhan pertama dan sempena birthday aku esoknya tiba-tiba terbuka hati. Ayat tak boleh blah! Aku sendiri menyampah!haha.. Blog nie masih dalam pembikinan. Aku buat header pun tangkap muat jer. 


Blog kontest nie juga adalah inspirasi dari kawan-kawan yang suka menjoinkan diri dengan apa-apa kontest dan GA. Dulu kalau ada cabutan bertuah aku tak pernah pun bertuah. Aku dh set kat kepala otak aku yang aku nie memang malang kalau bab dapat benda free.huhu..Sejak dah jadi blogger nie aku rajin jugaklah join GA dan kontest. Ternyata banyak jugak aku menang. Persepsi terhadap kebertuahan aku tu sedikit sebanyak berubah. 


Maka dengan tertubuhnya blog Kutu Kemaruk Kontest, aku dengan ini akan semakin aktif join GA dan Kontest. Kawan-kawan sila tag saya! ahakz...


* Selamat berbuka in advance!





                                               
  

31 comments:

Lelord said... Best Blogger Tips

ekekekekee maju setapak

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hehee...

bagus2... blh menang byk lg... hihii

btw.. happy bzday in advanced :-)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

wah... anti mesti akak banyak dapat hadiah kan.. leh la kita share2 anti ye kak :)

puanbee said... Best Blogger Tips

bagus lah heh.. bee buka blog baru juga .. belum dilancarkan lagi ni

NzA said... Best Blogger Tips

Tahniah...dh maju ke depan....

ILA HonEyBuNNy said... Best Blogger Tips

tu dia...

ciap ada blog lagi eh untuk contest...hehe..

xpa...moga2 bertuah n dapat banyak ahdiah k..ila sentiasa support..hhhheheh

anisalya said... Best Blogger Tips

saya pun suka contest tp kalau datang mood malas memang out la...

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

wah rajen bukak blog contest .. hik3x..jaga2 lpas ni kena target utk diTAG ;)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Lelord
maju setapak jer?hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@IntaNBerliaN
tu la jeles tgok asyik intan berlian jer menang..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
nak share ekk?huhu tak bley!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
dah pegi blog bee yg tu..tp blom ada button follow..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@NzA
ini bukan maju..saja menambah tekanan.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ILA HonEyBuNNy
bagus nie tukang support.doa2kanlah..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@anisalya
sy pun..tp dah ada blog baru kena bersemangat!haha..

Wanie said... Best Blogger Tips

waaa..tajuk blog gempak gile kak..hehe
banyak ;a kontest akak join nanti..hehe

Pen Biru said... Best Blogger Tips

BAGUS2..BUAT BANYAK2..RAMAI JER YANG STANDBY NAK JOIN NIH!

ct N honey said... Best Blogger Tips

tajuk dia mmg besr lah,kemaruk contest tak pe dpt gak hadiah jgn kemaruk lain

rara pinkmafia said... Best Blogger Tips

heheheh aah kan.akk rajin join contest skrg.hehe

deeya said... Best Blogger Tips

rajinnye akak .. kalau dya rajin cam akak . hurm ~ kalaulah kan , tapi malas . haha

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

wahh ... akak hari tu ada jugak buat blog nak join GA tapi entah lah terbiar cam tu jer...tapi kalau berminat akak join kat blog ni jugak la...

syrupmasin said... Best Blogger Tips

rajin la akak buat bnayk2 blog :D

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Wanie
haha gempak la sgt kan.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Pen Biru
jom berpesta kontest!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ct N honey
haha kemaruk kontest jer!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@rara pinkmafia
huhu tgh meroyan..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@deeya
rajin ada makna.nak benda free..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@halila Ibrahim
lor jom la aktif.kenapa dibiar bersarang?

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@syrupmasin
dua jer dik..mana banyak.haha..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

bagus buat blog khas utk contest nih jd takdalah blog utama kita penuh dgn contest je kan..

chii said... Best Blogger Tips

wahh..menarik gak ni..eheh