Pixajoy

Saturday, August 13, 2011

Home » Terima Kasih Alif Ismail

Terima Kasih Alif Ismail



Demam doodle memang tengah melanda kebanyakan blogger. Tapi tak semua orang punya bakat macam Alif. Tengok nie doodle yang Alif buatkan, comel bukan? Terima kasih Alif.  Semoga murah rezeki Alif di bulan Ramadhan nie. Doodle berjubah dengan tudung bunga-bunga sangat comel. Mata i lens warna hijau lagi...Jangan jeles!hehe..Yuk terjah  Alif Ismail!


Alif pandai buat doodle tau. Semua cantik dan kacak belaka. Kalau rasa nak doodle free, korang boleh join Segmen: Saya Nak Doodle Alif Ismail. Tapi kena beratur la sebab ramai lagi tengah menunggu ole-ole dari Alif. Cepat korang sebelum Alif tutup segmen tu. Terima kasih daun sederi, nanti boleh mintak doodle lagi! Jom drift dekat Sepang, Mintak la lagi kalau nak kena lempang.haha..







5 comments:

alif ismail said... Best Blogger Tips

Jom drift dekat Sepang, Mintak la lagi kalau nak kena lempang

hahahah...xde la sampai mcm tu skali kak puan kutu...( pelik tul nama akak nih)

insyaallah lain kali tahun2 depan mintak lah lagi...hihihi...

akak, thanks ye utk entry nih...best!!!

Wanie said... Best Blogger Tips

wahh..mata die tu yang unik tu..
ade gak blogger laki panai buat doodle ye..hehe

deeya said... Best Blogger Tips

alif ismail tu ensem x ? kem salam ! hahaha ~

eh kak , comel doodle tu aah . ta dpat bayangkan cemane kalau akak yg sebenar mengenakan pakaian serupa itu dngan lens ijau .. macam retis noks ...! huhuhu ~

puanbee said... Best Blogger Tips

ahaa... kutu leh buat pantun tu .. jap g ejngukkk

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Wah, besar tul mata hijo mu wahai puan kutu.. apa pun comel dodol tu.. :D