Pixajoy

Sunday, May 03, 2015

Home » Hadiah Wangi Dari Mummydearie

Hadiah Wangi Dari Mummydearie



Hati berbunga riang bila terima mesej dari MD mengatakan barang sudah dipos. Siapa tak kenal mommy si bubbly abang dan adik cute yang kerjaya menulis novel diblog sendiri, mengarang sipnopsis dikotak komen kita. huhu..

Dua kali dah ni terima Hadiah dari besan, almaklum la chek diantara pembaca setia novel penulis dan mengkhatam setiap tulisan beliau hingga titisan dakwat terakhir. Buat pengetahuan MD, saya ni orang kampung sikit, tak berapa serasi dengan shower gel, biasa mandi pakai sabun ketui ja.haha..

Tapi jangan risau. Hadiah ni en suami dah jadikan hak milik beliau. Wangi betul dan menyegarkan badan dikomennya. Semoga Allah membalas yang baik-baik buat MD sekeluarga. Terima kasih daun keladi duhai MD!







7 comments:

Nooriah Abdullah said... Best Blogger Tips

wah bestnya dapat hadiah PK kan kenapa tak nak pakai sabun tu rugi tau

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wahhh mesti wangi tu PK... haha terkenang2 setiap komen MD..
..

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

MD mmg bg hadiah yg superb kan...

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah
taniah pk
smga pshabatan alam maya ini terus berkekalan
aamiin

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Syokla gitu....

eima said... Best Blogger Tips

Wah wah wah.....tahniah syok prluk cik abg wangi2 sedap...hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Laaa...baru sampai kat entri ni *_* Lama betul naik jet nak sampai sini tau!

Napa tak try tukar sabun ketul tu ke shower gel, PK? Kita hantar khas untuk besan, bukan besan lelaki tau. Huahaha...

Nasib baik sampai, PK. Kalau ikutkan hati yang malas nak ke pejabat pos tu memang tak hantar-hantar lagi. Itu pun cakap HD nak pi JJ sebab nak beli barang dapur. Padahal, setengah jam kat pejabat pos. Kena minta maaf kat lakilah lepas ni...

Terima kasih yerk sebab masih rajin lagi mengkhatam segala novel terbaru saya. Sayang bangat kat PK yang jauh nun :)