Pixajoy

Tuesday, May 12, 2015

Home » Rezeki Baby Afia

Rezeki Baby Afia



Di suatu petang yang hening, saat cuaca menarik cantik diluar, sedang kami menikmati chicken nugget , terdengar ketukan kuat dipintu. Rupanya encik posmen datang membawa bungkusan. Dah boleh agak dari siapa. Gerangan sahabat blogger ikhlas memberi tanpa mahu publisiti. Bantal dan comforter di tempah khas dari lyd sunshine. Mama si luth  takkan korang tak kenal. Kalau ada permintaan apa-apa nak mintak beliau jahitkan boleh terus hubungi mama luth ok!




Alhamdulillah rezeki Afia. Comel sangat hadiah ni. Semoga Allah murahkan rezeki pada yang memberi. Afia suka sangat! Ibu bentangkan si bambam terus landing baik punya tanpa disuruh, pastu dok sebut baby..baby...Harap maklum gambar gegar sebab baby tua bangka excited sangat.hehe. 








16 comments:

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

alhamdulillah rezeki afia kan

Bunda a.k.a KN said... Best Blogger Tips

Sukenyer afia dapat hamparan baru...lepas ni boleh guling2 .....haha..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wahh....suka nya afia...mesti selesa tu..:)

lieyalatif said... Best Blogger Tips

alahai comel afia...murah rezeki hah.... yg memberi pun dimurahkan rezeki jugak tu.....alhamdulillah....

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Suka Afia dapat bantal dan comforter baru yerk. Tumpang sebelah boleh? Oh, tak muat pulak!

Cikna said... Best Blogger Tips

Amboi, landing terus...bestnye dia....;-)

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Mestilah exited kalau dpt comforter dan bantal yg lembut. Nampak sgt anak dara tu happy benar:)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

Aamiin
alhamdulillah rezeki afia kan

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

Wah...untungnya Afia....

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Rezeki lagi nampaknya..alhamdulillah..Boleh tempah ni..haha kalau ada keperluan nanti..

Aznin said... Best Blogger Tips

Salam kenal. Comel corak comforter tu. Baby yg atas comforter tu laaagi comel!

SalbiahM said... Best Blogger Tips

alhamdulillah..rezeki.mama cik pia pun boleh tumpang golek-golek sekali

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Wahhhh rezeki.....mmg best kalau dpt rezeki hihi.... Lyd tu mmg pandai menjahit. Respect mak kat org yg terer menjahit ni

Miz Eija said... Best Blogger Tips

empuk gitu... kalu tempah mahai jugak hihi

LydSunshine said... Best Blogger Tips

@QasehnyaRania

TQ Ciksu ye order dgn saya. Tahniah PK sbb terpilih utk dpt hadiah.

LydSunshine said... Best Blogger Tips

@hainom OKje

Lyd is ter'sipu'ing