Pixajoy

Sunday, May 17, 2015

Home » Nak Air!

Nak Air!



Budak bijak ni sekarang dah pandai demand. Asal lalu kat kedai sebut "air.." Kalau dah dia mintak tak sampai hati pulak tak bagi. Lagipun kat rumah bebudak ni memang tak merasa la air selain air kosong. Satu hari tu balik dari rumah pengasuh mood tak baik melalak sampai meleleh air mata mitak air. Sekarang dah tak layan air bancuh Abah, nak yang kedai punya. Dah la sekotak singgit lapan Posen.hehe

Sebelum ni memang aku dok belikan dia dutch lady low fat dalam kotak tu kalau stok susu tak cukup. Masa tu belum belikan susu tepung lagi. Padan la pun dia demand sebab dah biasa bagi. Dah dua tahun ni aku cuba belikan Dugro. Aku tengok elok je Afia minum. Lepas ni boleh kot teruskan dengan dugro. Murah sikit beli dekat PERNAMA takda gst.haha..



Dah dapat senyum lebor la cik pia!









6 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Alia pun minum dugro muni. So far berat badan Alia tetap maintain.

Miz Eija said... Best Blogger Tips

anak eija xmau minum dugro.. T_T ingt dah besaq ni buleh try susu murah pulak huhu... takpela naseb baru sorg kehkeh... somel afia.. senyum ja dapat air kotak

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

ai, kes gini jarang jadi kat rumah kami, yang selalun ya jadi naim menangis macam kena dera sebab nak mainan.. adoi. kalau nak minuman macam ni, kan seronok....

Acik Erna said... Best Blogger Tips

Comelnya..senyum manis afia..tertunai hajat dihati dia

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

janji x kena gst kan
pk, kat r&r susu dutch lady tu mahei ooo
dua hengget lebey.saya hri tu nk beli dkt r &r semanggol.tgk harga teruih x jadi.terasa mahei benor.kat kedai 1 Malaysia baru singgit lebey..
puas hati ..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Dah besar, pandailah demand nak macam-macam. Nasib baik minta beli air jerk. Nanti-nanti bila dah besar, macam-macam pulak yang diminta. Time tu kalau menangis pun, kita makpak buat bodoh jerklah kan. Kalau nak juga, pi kumpul duit dalam tabung dulu!