Pixajoy

Tuesday, May 19, 2015

Home » Model Apom Polkadot

Model Apom Polkadot



Jadual kerja padat, minggu yang agak sibuk. Hari ni pun kena OT pasal minggu ni direct 3 hari ada kursus. Aku pun kena attend satu kursus hari Khamis nanti. Tak ada yang menarik sangat nak cerita, mood memasak tu ada, cuma masa je tak berapa kena.

Balik hantar Abang Aiman KAFA, singgah dekat Abah kadangkala tapau kuih untuk santapan dirumah. Kali ni beria Afia posing jadi model apom polkadot. Filling coklat boleh tahan la sedap. Afia berkenan pasal bentuk ladybird ja. 





Sekarang kalau snap gambar dia mesti terus sibuk nak tengok HP sambil sebut "ngok..(tengok)" pastu ketawa tutup mulut comel, gelihati macam kelakar sangat. Banyak akai Cik Pia!





19 comments:

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

amboiii cik piah posing sakan na... comel & makin cerdik :)

Sue Bee said... Best Blogger Tips

model apom polkadot paling comel..

NzA said... Best Blogger Tips

mesti terhibur tgk gelagat ank kan...hilang segala penat.

eima said... Best Blogger Tips

comey betui cik pia posing ... siap sanggul tu rambut ,...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Rambut model tu yg special buat yg tengok pun suka - nampak cute. Bukan apamnya yg cute modelnya:)

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

pandai dia bergambar..apam polkadot memang dapat menarik budak-budak..cam anak saya dia dok makan bahagian atas je sebab atas tu ada corak macam-macam

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

tinggi tocang cik pia..

Chii Arisa said... Best Blogger Tips

mmg budak2 kecik semuanya cmtu kan..abh je amik gambo..semua lari berpusu nk tgk blk gambo yg da di snap..heheh

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alahai.mesti cute afia buat mcm tu.hihi
sama mcm damia.lps ambik pic mesti ckp macam tu.
ommeyyyy angattt ;)

cntik sanggul afia. ibu buat sanggul combi erk.?
tips pk.. rania rambut halus. nak ikat pon x lps lg ni haaa.tok menakan dia dok kata tak tanjak pakai dress rambut pendek. huk aloh. guano ?

dh pakai kn minyk zaitun..
ada yg kata pakai minyak bijan..
santan..

nurbijen said... Best Blogger Tips

amboi, dah makin pandai posing... comel!

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Hahaha..ketawa tutup mulut ala-ala model perempuan Melayu terakhirlah tu. Bukan main sekarang yerk Cik Pia dah pandai suruh snap photo. Lenkali selfie jerklah!

Cho Zila said... Best Blogger Tips

bila anak besarni baruler tau kenapalah orang kalau komen bestnyer ada anak sebayani... dah besar2ni memang paling best anak2 baya2niler.. comeljer... apa dibuatnyerpoun comel...dia cakappun benda2 comeljer..

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ai cik pia ni boleh berkolaborasi dengan ibu ni.. ibu masak dan pia jadi model masakan tu bg jadi laris dan nampak sedap sangat tu ...

mak jemah jual vitamin said... Best Blogger Tips

comeinya cik pia pandang plak posing dengan apam polkadot..

nOe suhaimi said... Best Blogger Tips

comel nya dia...dah pandai nk tengok gambar sendiri yer

Ayu Zan said... Best Blogger Tips

Amboi..pandai bgambo ya..

ida =) said... Best Blogger Tips

amboi!!!!

comel nya sanggul cik pia!

Miz Eija said... Best Blogger Tips

dah besaq cik pia posing sakan la nohh... boleh jadi duta kuih muih PK :D

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mmg sedap pun apam polkadot ni. Tambah rupa pun cantik. Budak kecik lagilah suka.
Sajak sangatlah Cik Pea jadi model.... Cik Peakan comel