Pixajoy

Monday, May 04, 2015

Home » Birthday Girl Potong Kek

Birthday Girl Potong Kek



Acara potong kek bitrhday simpan sini buat tatapan anaknda Afia di hari muka. Baru lepas mandi pakaikan dress semata nak potong kek ja.haha.. Bila letak kek kat depan dia, sakan dia dok korek krim masuk mulut. Mana peduli nak bagi special pose untuk ibu.


Panggil abang Aiman teman birthday girl potong kek. Abang pun tak boleh handle.hahaha.. Makan la nak oi..Sedap sangat icing susu tu ye!


Kalut sangat baking sampai lupa nak charge phone. Baru nak nyanyi serangkap battery low.haha. Nak jugak tempek videonya. Ni pun tak tau camna nak edit kasi rotate. Nanti jumpak pc ibu rotate ye. hehe





7 comments:

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

comelnya afia pakai dress :)
selamat hari lahir sayang
ciksu doakan smga afia mmbesar sbgai anak solehah, rajin solat dan berjaya didunia dan akhirat.aamiin

pk buatkan keknya ke ?

MG schmidt said... Best Blogger Tips

happy belated besday!!
semoga jdi anak yg solehah tau :)



btw , jom join GA MG sempena mother's day ni :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

tqsm :)

Bunda a.k.a KN said... Best Blogger Tips

owh dah besar afia....pandai dah nak potong kek besday...tak kisahlah ibu..comot pun...kan kek afia...kan party afia...haha...cute girl...

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Bestnya suara ibu Afia.. haha.. syokla cik pia ya.. kek ibu buat tu sedap sangat2 mana boleh nk posing2 lagi.. rugi nanti kan..

eima said... Best Blogger Tips

Geppy belated besday afia.....wahhhh kek pun ibu buat jg ke.......hebat

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hepy belated bezday Cik Pia comey.....sweet sangat cik Pia pakai gaun ni, mmg nampak sangat baby melayu terakhir hihi....

Nape tak di snap dekat kek tu.....jauh sangat, tak jelas... icing susu? ...wow...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday, Cik Pia! Bukan main lawa lagi dengan dress ropol-ropol. Ibu kalau masak ke baking ke, memang sedap Cik Pia. Kita-kita fahamlah kenapa Cik Pia tak sabar nak mengerjakan kek tu ^_^