Pixajoy

Wednesday, May 20, 2015

Home » Kad/Surat/Karangan Hari Ibu Aiman

Kad/Surat/Karangan Hari Ibu Aiman



Beginilah seni anak bujang ibu. Tak tahu nak kalsifikasikan sebagai kad hari ibu, surat atau karangan.haha..Yang tak menahan tu tak tunjuk dan bagi pun pada ibu. Malu kot tak cantik, tulisan cakar ayam bengkuk sana sini, lagi ejaan banyak silap.hahaha. Ibu jumpa malam tadi masa Aiman buat homework pecahan.


Ibu saya panday buan macam-macam. ais kerim tak jadi. walaupun tak jadi tapi sedap dan ibu saya jantik dan jome lote, lawa mukanya berseriseri. saya palin suka makan-makan ibu saya. saya suka makan nasi koreng dan tamatlah cerita ibu.


Apa pun tetap sweet. Awat la buat malu ibu mention benda yang tak jadi. Yang jadi tak nak cerita pulak.hehe..









19 comments:

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

so sweet abg Aiman..hihi.. lucu tapi tetap bermakna kan PK...:)

Ayu Zan said... Best Blogger Tips

Haaa.. Kenapa aiman sweeetttt sgt ni. Jantik dan jome lote ibu.hehe

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Haha... Aiman2 lucu pulak bila baca entri muni. Tu maknanya muni anak cukup menghargai ibunya. Good boy :)

nurbijen said... Best Blogger Tips

Auww, so sweet...
Kalau nak komen yangg jadi, banyak sgt la ibu... Tu tulis yg x jadi jer...

Acik Erna said... Best Blogger Tips

yang penting ingatan Aiman..memang sweet kan pk

tiga lalat said... Best Blogger Tips

SALAM. hee ibu kena simpan ni buat rujukan aiman 25 tahun akan datang., hihiks2

Mummydearie said... Best Blogger Tips

So, so sweet! Kalaulah Aiman ada depan aunty sekarang ni, aunty cubit-cubit pipi mungil tu tau!

Habis tersebar rahsia ibu buat aiskrim tak jadi. Lainkali dah terlanjur puji tu, puji ajelah habis-habisan. Ni sebab aiskrim tak jadi itulah Aiman tak jadi nak bagi ibu kad ni. Hahaha...

Anak saya dah siap reka kad Hari Ibu tetiba bila nak print, ink printer habis. Makanya Mommy si Abang tak dapat kad tahun ni. Hadiah pun takda sebab dia tak cukup duit nak beli hadiah Mommy lagi :) Mommy pulak spesies very demanding. Huahaha!

Cho Zila said... Best Blogger Tips

touchingkan... memang tulus dari hatinyer... moga terus menghargai ibunya sampai bila2...

makchaq said... Best Blogger Tips

Comeinya Aiman... memang ikhlas dari hati..

Bunda a.k.a KN said... Best Blogger Tips

Hehe ..tersenyum geli hati bunda membacanya.... walau pun ejaan dan ayatnya lintang pukang ...tapi asalkan ibu faham maksudnya itu dah lbih bagus....

Sekurang2nya ibu tahu anak dia menghargai apa yang ibu buat...terharu kan...

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. jomelnya ayat2 aiman ni.. jomel sanhatla man.. mana cheq belajar ayaq jiwang ni man? Haha. Terharu weh..

Nastyna said... Best Blogger Tips

Hahahahah hahahahah terjongket jongket saya baca.. apa la duk cerita hat tak jadi ni.. nextime buh link blog ibu awak ni, baru depa tau kejadian sebenar hahaha.

Sue Bee said... Best Blogger Tips

Kena simpan kad ni PK

Hajar Shikin said... Best Blogger Tips

walaupun banyak salah ejaan tapi tetap nampak comel, hehehe

nOe suhaimi said... Best Blogger Tips

muakakaakka sah kelakar...gelak sakan noe baca....ais krim x jadi pun ada...

SalbiahM said... Best Blogger Tips

hehe..comelnya.semoga lepas ni ibu yang comel lote buat aiskrim jadi ye..kerlas sangat orang kedah kecek kelate

ida =) said... Best Blogger Tips

walaupun tak jadi, tapi sedap!
itu yang penting!

kalo jadi, mau pengsan aiman!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hihi.....PK ni mesti banyak yg tak jadi dpd jadi ni hihi....Pecah tembelang!

Tak tanya kat Aiman ke nape tak bagi kad tu kat awak PK....

Chii said... Best Blogger Tips

Alalal..suwetnya aiman..x kisah la salah ejaan.yg penting..mksudnya ibu faham :)