Pixajoy

Tuesday, July 08, 2014

Home » Hadiah Dari Besan

Hadiah Dari Besan



Tu dia punya lama terima baru hari ni nak up entry terima kasih. Sory ye future besan, lepas dapat hadiah macam-macam dari awak, netbook kita buat hal lalu kita bergumbira sakan tak ingat donia dengan hadiah sampai lupa nak buat entry.hehe..


Shawl dari Mummydearie untuk ibu. Brown is my peberet kaler tau MD. Terima kasih banyak, saya suka sangat! Besar shawl ni, yang best kain jenis tak payah iron. Macam tahu je besan awak ni tahap malas nak pegang iron lagu mana. Nanti boleh cuba gayakan time raya. Kalau sempat la kan, dah katanya raya ni tak cuti langsung. Kalau tak sempat boleh apa pakai shawl MD sambil berkhidmat untuk negara.hehe


Hadiah mak duck dengan anak duck untuk si bambam. Boleh picit-picit keluarkan bunyi. Tengok tu menantu awak main, tengok-tengok sekejap pastu merata dia campak. Untuk si chubby Aiman ada juga. Suka dia dapat colouring book and pencil colour Transformers sampai hilang tak dapat dikenal pasti dimana untuk ibu snap gambarnya. MD juga ada bagi hadiah tambahan kipas dan apa benda satu lagi. Ni pun katanya kotak kecil ada lagi yang tak dapat MD masukkan. Yang diberi ni pun dah bayak, tak terbalas rasanya. Apa pun TQVM MD..lOVE U SO MUCH..Muahh..muahh..flying kiss dari jauh.hakhak





15 comments:

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

kelas ko afia, dah ade bakal mak mertua gitu..haha

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Hahaha. Happylah kita sebab awak anak beranak suka :) Puas tau saya dok henyak masuk dalam kotak tu segala barang tapi tak muat gak. Yang satu lagi yang tak dapat dikenal pasti tu kalau tak silap saya, tali untuk trolley bag. Manalah tahu kalau nak ke obersi ke :)

Tudung tu saya beli dua (of courselah MD nak satukan, tamak katanya...) Satu warna hijau lumut, satu warna brown tu. Puas saya ohsom mana satu warna nak bagi PK. So, pejam mata je masukkan brown colour sebab bolehlah pakai dengan apa-apa warna bajukan ...

Yang lain-lain tu tak dapat den nak masukkan termasuklah makanan :)

lieyalatif said... Best Blogger Tips

alhamdulillah...murah rezeki cik puan kutu...murah rezeki jugak MD...sonok dpt hadiah dari kenalan blogger kan....

lieya pun ade shawl tu.... org bagi gak...sedap kain die...senang nak bentuk gak...tapi wide shawl ni kene lilit2 bagi nampak kecik sikit....heheheeheh

PetakBunga said... Best Blogger Tips

Md dah chop Afia ek..
duk comel2 sikit afia.. kan mak mertua dtg tgok..hi

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Best Blogger Tips

Best dapat hadiah dari MD ye puan kutu.. :)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Wah, sudah berjanjian mahu berbesan ye? Alhamdulillah, murah rezeki PK dpt hadiah :D

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah, banyak hadiah dapat dr vbesan ni.. hihi

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Banyaknya dpt hadiah.... best2.. murah rezeki MD yang memberi tu.... hehehe

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Banyaknya dpt hadiah.... best2.. murah rezeki MD yang memberi tu.... hehehe

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah rezeki utk seisi keluarga. Macam ini ayah tak jeles ke?

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah rezeki dari besan kan :)

LYAfrina said... Best Blogger Tips

waa..untungnya..awal2 dh dpt hadiah dari besan.. hehe

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mentang mentnglah future besan...punyalah banyak dia bagi ....seisi keluargalah kiranya hehe... Bapak si Aiman tak dapat sekali ke PK?

husna zahidi said... Best Blogger Tips

tudiaa..banyak tuu.. syukur rezeki kak murni sekeluarga.. happy abg aiman dgn dik pia..:)

Masya said... Best Blogger Tips

hohoho dpt tudung blh laram masa raya hihihihi