Pixajoy

Sunday, July 27, 2014

Home » Kosong-Kosong

Kosong-Kosong



Yey esok hari raya..Lately masalah apa taktau celcom ni line macam siput khinzir. Aku nak pi terminate je la menyakitkan hati betui. Nak update pun mood kelaut ni. Maaf ya tak dapat nak BW dan balas jejak. Lagipun ramai dah yang tengah bercuti sempena raya. Selamat tinggal ramadhan, panjang umur bertemu lagi..

Cuma nak ucapkan Salam Lebaran buat semua rakan blogger..Salah silap harap dimaafi..Kosong-kosong ye!








9 comments:

nurbijen said... Best Blogger Tips

salam kosong kosong jugak... selamat hari raya buat PK sekeluarga :)

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Selamat hari raya PK. Semoga gembira selalu.tak dapat nak tulis panjang, mood sedih. Nenek baru meninggal awal pagi tadi.😭😭😭😭

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin.

Chot said... Best Blogger Tips

selamat hari raya kak :)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

guna yes sje PK, hihi
sama lah dengan saya selamat hari raya maaf zahir batin juga..
minta maap ye pk andai ada terkasar bahasa sepnjng tinggal komen di sini.
kosong -kosong la ye :D

LYAfrina said... Best Blogger Tips

sama jugak..
0-o ye...
salam aidilfitri
maaf zahir n batin

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Salam 0-0 juga PK... :D

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Dek kerana kena kerja, masih lagi sempat berblogging sehari sebelum raya ya. Saya dah senyap di alam maya masa ni. Sibuk last minit shopping lepas tu terus balik kampung :)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya maaf zahir batin PK....kisong kosong yeh!