Pixajoy

Saturday, August 02, 2014

Home » Menginjak Angka 3

Menginjak Angka 3



Salam lebaran. Masih mood raya lagi ke?Aku ni dah namanya kerja tanpa cuti memang lemau la nak beraya sakan. Baju raya pun beli untuk anak-anak saja. Pi mai pi mai letih kot jalan je tau. Nanti baru up cerita raya. 

Jeng-jeng hari ni genap usia aku 30 tahun. Alhamdulillah masih bernafas dengan segala nikmat dariNYA. Seiring menginjak angka 3, tak ada banyak yang aku mahu kejar. Apa yang ada hari ni mungkin terbaik dari Allah. Doakan aku diberi kebahagiaan dunia akhirat.

Happy Birthday to Me!










14 comments:

umi alya said... Best Blogger Tips

hepi bday PK, moga bahgia selalu..

30thun tu sikit jer, baru lebih sesuku abad, akak ni dahpn menganjak ke usia 40an.. mulalah terasa lutut sakit, jalan jauh sikit mengah, ni belum masuk lg 50an..

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Happy birthday PK. Muda lagi tu.. hihi.. semoga sentiasa sihat dan bahagia k..

NzA said... Best Blogger Tips

Selamat ulg thn PK, semoga sntiasa dibwh lindungan n kasih syg Allah.

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

Selamat ulang tahun kelahiran ke-30. oh, selang setahun je kita ye kak.

Chot said... Best Blogger Tips

Eh. Selamat hari rya. Happy bday. kita Lahir sama bulan sama tahun...huhi. Semoga pnjng umur dmurahkan rezeki. :))

Acik Erna said... Best Blogger Tips

Hapy birthday PK.semoga dirahmati Yang Esa dan bahagia selamanya disamping keluarga

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir PK..
smga berbahagia selalu hendaknya..aamiin
cepatan update citer raya afia.. hihi..

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

hepy besday pn kutu..hehe

- AZIE - said... Best Blogger Tips

happy bufday PK, moga trus bahagia bsama keluarga tersayang..sebaya je kita ni hhehehe

LYAfrina said... Best Blogger Tips

alhamdulillah

happy belated birth dear..
moga terus dirahmatiNya
amin

nurbijen said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday PK....
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Barakallahufiq PK... Moga sentiasa sihat walafiat... panjang umur, sentiasa murah rezeki... amin...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Alahai, baru big 3-0. Muda lagi tu, PK. Afia boleh dapat adik kurang-kurang 2,3 lagi. Huhuhu...

Happy Belated 30th Birthday, PK. Maaflah terlambat wish sebab nak dekat raya, mood tak datang nak jenjalan rumah kawan-kawan. Asyik dok fikir cuti raya yang panjang je :)

Wah, cik asben sms, nyanyi-nyanyi (lagu raya ke?) untuk birthday tu kira okeylah. Eh, nilah akibatnya bila baca banyak entri satu masa!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hepy Bezday PK....moga injakan umur ke angka 3 ni makin bertambahlah imsn dan ilmu di dada.....Okje doakan dari jauh moga PK dilimpahi keberkatan olehNya