Pixajoy

Wednesday, March 04, 2015

Home » Projek Rahsia

Projek Rahsia



Sebenarnya sejak tahun lepas dah plan nak buat birthday card untuk Abah. Tangguh punya tangguh sampai ke sudah tak jadi kadnya. Kali ni bersungguh buat awal walaupun ambik masa sampai dua tiga hari. Aiman kan sibuk sekolah, waktu malam je ambik sedikit masa menyelit projek DIY. 

Kira ni pertama kali Aiman buat sendiri kad hari jadi untuk Abah. Sementara Abah balik rehat solat maghrib dan Isyak, ibu kerah Aiman buat worksheet book dia dulu. Bila abah pergi kerja semula, line dah clear baru boleh mula. Dapat chance tidur lewat sikit la si chubby.hehe..




Nanti buat full entry tentang DIY kad hari jadi yang dah siap. Entry ni pun tak boleh ping dekat Facebook la. Harap Abah tak spot check blog ibu. Kalau tak bocor la rahsia.hehe...







8 comments:

tiga lalat said... Best Blogger Tips

Salam .Hee advance hepi besday utk abah aiman itu.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Dah nama projek rahsia, buat apa habaq siang-siang dalam blog? Katanya abah selalu je baca blog sekarang ni. Mesti nak tau bini kesayangan watpa spend time lama-lama kat blog *_*

Moga kali ni projek kekal rahsia dan jadi surprise yang mengharukan abah di harijadinya ya ^_^

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Haha... Nanti abah Aiman spot check Muni kan terkantoi. Hehe... Mesti dia terharu dpt kad hasil buatan anak dan isteri tersayang :)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Abah mesti suka dapat kad hasil DIY anak bini...
Abah kalau pun skodeng blog ibu, mesti cover, konon macam tak tau hihi.....

ida =) said... Best Blogger Tips

kikikiki. mana ibu tau? abah kan peminat no satu blog ibu. dia baca tuuuu.... kikikiki.

sempat juga buat! yeayyy

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Tahniah.. projek rahsia telah berjaya

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alahai mesti best..

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Hehehe.. tu lah.. harap2 dia tak tgk blog PK.