Pixajoy

Tuesday, March 03, 2015

Home » Aiman & Hair Cut

Aiman & Hair Cut



Rambut Aiman dah panjang gila sampai cikgu kat sekolah dah tegur.huhu..Abah sibuk kerja ibu la kena take turn bawak Aiman ke kedai gunting. Kebetulan kedai kami biasa pergi tu tutup, terpaksa la ke kedai depan kem tempat ibu kerja. Kedai ni kecik. Ibu dengan Afia tunggu kak luar je. 

Sementara tunggu turn, macam-macam gaya anak bujang dok buat lawak dari kaca kedai. Saja dia buat muka bila ibu snap!



Setiap kali ke kedai gunting, gaya mawi je la yang sesuai, No 1 ye ane! 


Selesai gunting rambut macam biasa mesti dia pau kita punya. Takpalah nak oi. Janji Aiman mintak benda yang dari kedai dua ringgit sudah!haha..


Berkilat muka budak tak mandi.Kan dah kemas kepala tu!





9 comments:

SalbiahM said... Best Blogger Tips

amboi, botak terus! senang citer..hehe.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Senang potong habis macam ni. Lama tak nak tunggu rambut tumbuh semula? Abang pun rambut melebat tak ingat dunia. Kejap-kejap kena sound cikgu suruh potong. Kadang potong kedai, kadang potong kat rumah. Itu yang anak-anak saya rambut style sama je - rambut tudung periuk :)

Najib Ariyan said... Best Blogger Tips

nasib tak cerewet nak style mawi jer... kalau dia cakap nak style Najib Aiyan... payah nak buat tu... atas lain tepi lain belakang lain... hehehe

tiga lalat said... Best Blogger Tips

Salam. Hee mawi juga yg mendapat nama ;p

Masya said... Best Blogger Tips

hahahaha ... amir pun dh berkilat rupa .. kt pun suka potong gini .. tp kena amir skrg pg dgn ayah dia... x potong gini dah.. pandai bergaya tu... nak buat rambut belah tepi hahahaha .. sukatilah mir...

syida said... Best Blogger Tips

anak2 sy pun salu potong rambut gaya mawi..senang dan kemas!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Cepat sikit Aiman nak gi sekolah, tak yah ambik masa sikat rambut haha...

Tahan berapa lama agaknya rambut tu pendik PK

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. hensem dah nampaknya Aiman..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

jimat buat no 1
dua henget pon oke je bu.. hihi