Pixajoy

Sunday, March 15, 2015

Home » Projek Pagi Buta

Projek Pagi Buta



Malam tadi keluar ke kedai pastu dah belikan air dan roti untuk budak berdua tu, baliknya ibu malas terus nak masak. Dinner tak makan apa terjaga pagi berkeroncong pulak perut. Sekarang ni memang tabiat, kalau malam tidur awal mesti terjaga awal pagi pukul dua tiga. Biasanya kalau terjaga mesti sambung buat kerja rumah atau habiskan masa dengan blog.huhu..



Pukul 4 pagi teringat pelam dua bijik kawan en suami bagi dah beberapa hari tak terusik dalam peti ais. Kerja mudah potong pelam, letak sedikit garam dan gula pastu gaul dan makan. Asyik tak jadi je nak buat kerabu, akhirnya siap juga projek pagi buta! Baki lagi sebijik kita tengok nanti jadi apa.






12 comments:

kakyon said... Best Blogger Tips

pagi buta semamgat memang tengah kuat..projek apapun di buat pasti menjadi..hihi

Dee said... Best Blogger Tips

wuhuuu...sedapnya mangga..

Chot said... Best Blogger Tips

mana asam boi?

Tihara said... Best Blogger Tips

baru-baru ni saya buat juga pelam macam ni..letak garam gula buh dalam peti..asam boi plak takde
hentam je lah :)

neesa_jun said... Best Blogger Tips

Pelam oh pelam...apala nadib..sy bkn penggemar pelam tapi pokok blakang umah lebat bbuah...untung klu sapa yg duka mkn...hehehe

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Pagi -pagi makan pelam.. Emmm sedap. Hihihi

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Sedap nih.. buat aiskrim pom sesedap

nurbijen said... Best Blogger Tips

Tgk gambar pun dah kecur mulut...

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alahai.dapnya pepagi pon jadi kerja kan

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Pagi-pagi makan pelam? Wah, lain macam jerk bunyinya. Ni orang mengidam je yang buat. Kah3x.

Bila usia dah meningkat ni part masam-masam ni memang dah kurang banyak. Kalau tidak, boleh tertidur sambil hisap asam kecut lagi tu. Buruk ghupa tau!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Makan asam pagi pagi ke? Sambil layan blog eh hihi ....best ....cik Pea tak kacaukan haha...
Tidur awal awak tu pukul barapa PK?

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

amboi2... sedapnya mangga ni.. tak ada asam boi pun leh habis makan..