Pixajoy

Sunday, December 29, 2013

Home » Donut Lembut Rambutan Kopek

Donut Lembut Rambutan Kopek



Penangan Resepi donut lembut terbaik. Aku buat lagi untuk kesekian kalinya. Jakun sikit baru pandai buat donut katakan. Memang aku dok gila makan donut sampai badan pun dah jadi bulat. Sekarang ni pun tengah lapar, dok teringat je kelembutan donut ni. Nak buat tak berapa rajin. Aku nak kembali melabu, ada sebijik besar labu dibeli en suami Jumaat lepas. Donut labu pun sedap gak ni.hehe 



Paling laku kalau dah siap kopek masuk peti ais semalaman. Nyaman je masuk tekak. Dua kilo en suami beli dekat pasar malam aku dan Aiman belasah licin. Tadi en suami tanya mana rambutan? Nanti beli lain ye yang.muahaha...


Banyak benda nak cerita terus cancel. Asal aku online je si bambam ni sibuk tepuk-tepuk netbook. Penyibuk paling comel dah protes jerit, mari tekan publish seberapa segera.hehe..



18 comments:

Shark Kay said... Best Blogger Tips

Adeh..
Meleleh air liur tgk ni kak.
Dua2 mmg terbaek.
Rajin sungguh akak buat.

Roha said... Best Blogger Tips

wahh..PK mendonut lah harini :)
buat sendiri lagi puas makan n terjamin kebersihan,lagi puas nak ulang n ulang sampai badan pon naik kembang hehe :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Fuhhh mmng sedap kalau makan yg dah siap mcm tu..kalau akak pun stkat 1-2 kilo tu ..sekali jeling jer..hihi

Chot said... Best Blogger Tips

Hari tu ade try buat donut tu, tp knpe dia jadi agak masam sket? terlebih mauripan or terkurang tepong?? ishhkk..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

kalau dah letak dalam peti ais, fuhh mmng sedap yg dah kopek tu...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

SAYA DAH LAMA NK BUAT DONUT NI.. TP SI ALISHA DUK AJAK BUAT KEK.. SO, SAMPAI SKRG XBUAT2 LG DONUT...

nurbijen said... Best Blogger Tips

saya mmg tak pandai nak mendonut... nanti nak cuba resepi kat sini pulak, hihihi

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Rambutan kopek masuk peti sejuk memang terbaik. Fiza pun suka jugak buat gitu muni. Hehe... Biasala Afia dah besar. Nanti tu boleh ganti ibu publish entri.

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

sedapnya..
Izin copy resepi..
nak try buat juga..hehe..:)

Time Traveller said... Best Blogger Tips

"Mana rambutan.. nanti beli lain" hahahaa memang terbaik..

Boleh la nak try gatal nak mencuba buat donut huhuuu.. :D

izan mama mia said... Best Blogger Tips

alahai...mia tgk donat ni..terus minta buat donat pulak doh...hahaha..donat labu belom try..kn try ni

hainom OKje said... Best Blogger Tips

alahai mauripan kat rumah ni dah habislah le PK teringin pulak nak buat donut...
Ohhh part rambutan tu tak jeles sebab kurang suka hehe tapi kalau dah siap kopek suka jugaklah hehe

husna zahidi said... Best Blogger Tips

aduhhh.. sejuk gigi!! >.<

dulu arwah tok suka buat jem rambutan.. :)

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Rajin akk buat donut ni..hehe..sya suka mkn rambutan cmni jgk kak..kopek2 simpan dlm peti ais..mmg best..

lizz said... Best Blogger Tips

hamboi donutnyer gebu gitu...nak jugak hehe...rambutan gitu kalo dah siap kopek memang kejap jer abis hehe

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

donut labu. tak pernah try pon lagi
a’aaa.. mkn sejuk sejuk sedap kan

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Peminat donut ni apa kata kalau buat lebih sikit bolehlah singgah sini bagi kita rasa. Kita ni lagilah malas nak berdonut bagai.

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

gebunye donutnye kekeke..mcm minx masok dlm mulut je ni