Pixajoy

Thursday, December 05, 2013

Home » Pixajoy Year Ends Hot Deals RM 25 Only!

Pixajoy Year Ends Hot Deals RM 25 Only!




Mari-mari adik manis kakak manis sekelian. As the title mention, Pixajoy ada buat promosi akhir tahun tau. Promo deals selama 8 hari saja, 3-10 Dec 2013. Aku dah lama nak buat Photobook ni, tapi dok tunggu punya tunggu promo kot-kot ada yang hebat dulu. Biasa la kan, aku kan kemut.haha..

Sekarang ni la masa sesuai. RM25 je. Gila punya murah, gila la kalau takmau kan. Aku senaraikan apa Promo yang ada kat sini. Boleh la korang usha-usha terbeliak bijik mata sikit.hoho..


  1. Personalised Playing CardsRM69RM25
  2. Single Window Die-Cut Hardcover Photo BookRM92RM25
  3. Photo Prints 96 pcs with a FREE PHOTO FRAME GIFT BOX RM57.60RM25
  4. Large Photo PosterRM54RM25
  5. 12-Month Personalised CalendarRM45RM25 

Aku tertarik yang Photobook dan Photo Prints tu. Semua pun murah-murah. Meh join aku sama-sama kita bikin Photobook. Nak buat pun senang, download software, masukkan gambar pastu hantar. Takde skill pun takpe. For further information, klik je Banner. Kat atas dan tepi blog aku tu pun ada.






13 comments:

Kisah Si Dairy said... Best Blogger Tips

nak tengok jugak la nie

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

macam best ni..

NzA said... Best Blogger Tips

muurahnya...akak buat hr tu 20m/s rm80...huhuhu....

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Mcm murah je ni..:)

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Menarik nampaknya ni.. nak intai jugalah nanti

Tuan Juhaida said... Best Blogger Tips

wah menariknya!mmg murah ni! saya pun suka buat photobook ni

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

25..?.. mahal ni.. hahah...
bukan pe, baru ni ada offer kat groupon harga asal 75 tapi dia offer FREE.. tu diaaa... mmg murahla kan.. hahahhah.. kene bayar harga pos je.. RM8.. 40 muka surat kalau tak silap... saya saiz 6" x 6".. :-)

saya ada beli 2.. expired bulan 5 tahun dpn :-)

umi alya said... Best Blogger Tips

nak beli ke tak??

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@IntaNBerliaN

yg ni pun expired bulan5 taun depan.kira murah la..harga asal dekat seratus dh.posting free.yg ni hard cover..saiz 6x8 ina..yg free tu kecik molek je kan..tp ok la benda free sape tak nak.hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Eh, murah gila ni. Rugi kalau tak boloskan poket. Nak juga terjahlah ni.

husna zahidi said... Best Blogger Tips

nanti hasilnya cantik ke kak??

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Murah! Hihi... tengok ler nanti...

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

menarik ni