Pixajoy

Sunday, December 08, 2013

Home » Kembali Bambam & Menyembur

Kembali Bambam & Menyembur



Macam dah lama tak cerita pasal si bambam ibu. Sekarang akal banyak sikit. Aktif sangat nak tangkap gambar cantik pun selalu bikin ibu stress. Afia tempohari slim sekejap, muka pun naik cengkung lepas baru baik demam katakan. Baby kalau kurus mana comey hehe, tapi sekarang dia dah kembali bambam. Makan berselera, sumbat apa banyak mana pun bedal. 

Lepas menjerit, meneran, Afia dapat akal menyembur pulak. Paling cabaran bila dia mula menyembur masa makan. Mula-mula memang comel, dah lama-lama faham sendiri la.hehe..




Sampai jejeh air liur....:)





18 comments:

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Video ni seb baik air liur je. Hahaha. Tgh belajar la ibu. Nanti afia dah besar, mesti ibu rindu nak suruh afia sembur. Hihi

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Haha. .afia practice menyembur ni..akal pun makin byk kan..hehe..tapi mng dah nmpk bam-bam balik lah..pipi tu geram je nengok..

nurbijen said... Best Blogger Tips

seronok dia dpt bereksperimen dgn mulut sendiri... hahaha, faham faham... sabar byk2 yer PK... hihihi

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

nak gigit pipi bambam dia tu

intanfirdaus247 said... Best Blogger Tips

haha..afia dah panjang akal dah dia...huhu

eita said... Best Blogger Tips

hahahaha..kiut apa

KakNi Sihat Cantik said... Best Blogger Tips

comel nya... seronok kan tengok anak membesar, lepas sembur-sembur ni, apa pulak dia nak buat...

Roha said... Best Blogger Tips

salam perkenalan dari saya..dan follow sekali :)

cute n bambamnya baby puan kutu :)

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Hai afia comel.. betul2 ..baby kalau tembam mmg comel.. tak puas rasa kalau cium sekali..

Makin pandai afia ni.. good girl tau dia...

umi alya said... Best Blogger Tips

ha3, afia2..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Hehe..gerammm tengok...

lizz said... Best Blogger Tips

ololo comeila dier menyembur ...orang kater kalo baby menyembur rambutmaknyer gugur banyak yer ker?...

Puan Mell said... Best Blogger Tips

comeynya.. ! gerammm...

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

Habis la rambut maknya gugur...SA dah experienced dah masa Dania kecik2 dulu..sedih wooo rambut gugur..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

afia ni... buat apa pun comel... hahahhahah

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Ala, ala busyuk, comel-comelnya. Memang tak silap lagi my decision. Eh, standby ajelah...bertaburan rambut gugur di lantai nanti dah si Afia kerja menyembur berirama aje!

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

bijak2 ..afia ni noty2 girl tau..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

afia tgh blaja tu. hihi