Pixajoy

Thursday, December 12, 2013

Home » Apa Masalah Ntah, Heran!

Apa Masalah Ntah, Heran!



Mula-mula aku tak rasa macam perlu buat entry ni. Makin hari ke sehari ramai pulak dok tegur entry aku tak berupdate dekat bloglist depa. Aku hairan la jugak pasaipa. Rasa ralat jugak la kan kot-kot ramai sebenarnya dok menunggu aku update blog tapi benda takde lalu kecewa tahap dewa. Ayat macam mintak penampor.haha..

Ok serius! Dulu pernah jadi sekali. Tapi masa tu aku pakai domain dot com nak berukar ke blogspot semula tu yang entry tak berudate. Kali ni tak tau apa hal. Aku tak pernah buat apa-apa perubahan dekat adress aku. Yang lebih menghairankan benda ni jadi bukan dekat semua blog. Ada sesetengah blog berupdate elok pulak. Aku tambah pening. Blog ni pun dah rasanya tak pernah tukar wajah, dari dulu dok tintong macam ni. Dah tuannya pemalas, nak upah orang kemut, tu yang kadang-kadang bertukar cuma header je kan. 

Mohon jasa baik korang yang berilmu beritahu kenapa boleh jadi camni?Apa masalah sebenarnya? Setiap komen didahului dengan ucapan terima kasih.hehe..


Tetiba tayang nasi himpit kuah kacang bodo buat menghabiskan lebihan susu cair pengat labu. Aci la kan buat pengubat heran.


* Semalam aku jenguk ramai antara korang, dah baca entry tapi tak dapat drop komen, bapak tensen line kat opis macam haprak.




17 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ish ish ish..cepat cari jalan penyelesaian..blog fofular ni.. sian kod pembaca tegar nanti..

nurbijen said... Best Blogger Tips

Pagi ni saya buka blog terus nampak blog PK yg paling latest update... rasanya masalah dekat blogspot kot...
Kadang2 saya perasan juga masalah yg sama... dah update blog, tapi kat bloglist kwn2 tak update pun..

Acik Erna said... Best Blogger Tips

assalam PK..acik tak dapat nak tolong..sebab acik pun tak tau

umi alya said... Best Blogger Tips

kt blog akak ok jer nmpak laman PK, krg ni dok tang atas sekali..

KakNi Sihat Cantik said... Best Blogger Tips

X de problem pun. Sy nmpk jer pn kutu update. Browser dia org kot.

ana likes said... Best Blogger Tips

singgah

NzA said... Best Blogger Tips

kat sidebar akak ok je..sntiasa kluar yg terkini bila PK update yg baru.....

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

ohh ya ke PK? kat bloglist sy keluar pula bila PK ada N3 baru..mgkn masalah blogspot kot...

Noe said... Best Blogger Tips

x pasti la plak apa masalahnya sbb x pernah kena...ada kemungkinan kat site blogspot tu sendiri...server lambat update ke..x tau la..

Ena's Stories said... Best Blogger Tips

macam ok je PK..leh nampak dari jauh PK dok update ni haa...

husna zahidi said... Best Blogger Tips

kat husna punya blog ok je..=)

Masya said... Best Blogger Tips

sy le tue.. sampai skrg blog murni dok tayang entry aiman belajar tgk jam tu jer huhuhuhu ...

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

la.. kenapa pulak gitu yer !

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Huh? Patut kt entry yg awal td, aisy kata x keluar kt bloglist. MA lama x bukak blog. No dh ok kot... sbb ada je td kt bloglist

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy xpasti nape jd camni

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

ala, xdpt nak nolong.kena tnya yg lebih arif

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Masalah dah selesai ke ni? Nak tolong, tak reti tapi kat blog kita update macam biasa aje. Cumanya kita yang terbabas membaca dek kerana demam panjang katanya.