Pixajoy

Thursday, January 05, 2012

Home » Nur Yasmin Dalili

Nur Yasmin Dalili



Ini kira macam anak aku gak tau, sebab anak bestfriend aku. Korang layan je gambar ni sambil aku berangan dapat baby girl yang super comel macam Yasmin.


Oh tuhan cepatlah bagi Aiman adik.haha..
Pakar buat belon. Anty uncle semua boleh?hikhik
Cantiknya mata Yasmin..

Sangat Comel... Sila segera datang rumah aku ye Elly!









22 comments:

Cikpuan rara said... Best Blogger Tips

apa maksud nama dalili tu kak?

LYAfrina said... Best Blogger Tips

alahai..comel sgt... geram tgk... suka pic y buat belon kat mulut tu.. sweet j moment tu

hani said... Best Blogger Tips

dah la comel
pastu pakai topi pink celeket, kaler fav aku
pastu pakai polkadot lagi!

okey, rasa nak colek sekarang.heheh..

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

alalalal.. comelnya kak.. harap aiman dapat adik pempuan plak kan.. amin.. tak plak dia kesunyian nanti kan.. harap ibu bapa aiman cepat2 lah buat... ekekekekeke...

Pen Biru said... Best Blogger Tips

pakar buat belon ye..yg si tembam sy tu pakai buat air liur..sampai basah baju dia..

Mama QS said... Best Blogger Tips

Comelnya....dulu masa sebelum dapat sumaiyyah akak pun sama siap pergi kedai baby, beli baju baby girl...lepas tu kalau nampak orang dpt baby girl awak yang teruja lebih....
berusaha itu tangga kejayaan

husnazahidi said... Best Blogger Tips

alahaii..gram tgk bdak kcik aka baby nie..rsa nk pgang2 jee...>.<

Masya said... Best Blogger Tips

ala tomey².. mmg kene cpt²lah aiman dapat adik kalau mcm ni...

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Berusaha! Berusaha! Ibu Yusuf dah ada sepasang teringin nak kembar pula.. :D

Mama Adam said... Best Blogger Tips

mata dia macam pakai contact lense je... cantik :)

fieda said... Best Blogger Tips

ooo...mmg comel..semoga cepat2 la aiman dapat adik pompuan..

Nurul ain said... Best Blogger Tips

comelll sgt !!! :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

plg comey bab buat buih kt mulut tu..mata yasmin ni mmg kelabu kah..mcm mat saleh lah

Ibu Mifzal Arsyad said... Best Blogger Tips

alahai comelnya..sy pun teringin anak perempuan

Munnafendy said... Best Blogger Tips

waahhh mmg cantik la mata dia! mcm pakai contact lense!

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

memang tomey baby ni kak..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ololooo comelnya... sama2lah kita usaha utk dptkn baby kedua... hihii

Tengku Puteri said... Best Blogger Tips

comel! suka last pict dia...sgt comel la akak....

hyz said... Best Blogger Tips

pic last tu mata ala2 pakai kotek lens

LadyBird said... Best Blogger Tips

baby ni pandai buat buih :D..

hihih.. sweet..

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

da la comel kak..

nama pon sedap.wuuu :)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

serius comel. sure kutu mengidam nk bby girl gini :p