Pixajoy

Thursday, January 12, 2012

Home » Lihat dan Komen

Lihat dan Komen



Kepala aku tengah tintong akibat terlebih dos tidur. Aku nak update tapi asal taip je masuk draft, tak tahu apa masalahnya dengan otak aku lately.haha. Jom layan gambar-gambar yang best ni. Korang lihat dan komen!



F(father) A(and) M(mother) I Love You

Dasar Buaya!

Fesyen Superman


Kill Father Chicken

Scan Copy Paste. Nak salahkan siapa?

Oreo tiruan pun ada






29 comments:

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

nak komen semua gambar boleh?

1. boyfriEND paling bahagia bile end with famILY

2. awek dia ada 4 no kot??? huhu!

3. seluar kecik tak muat nak simpan dalam beg. so, pakai je ler...

4. huhu, comella KFC :)

5. didik anak dari rumah. noted! :)

6. lame tak makan oreo.. yiee ~!

Kimmie said... Best Blogger Tips

dari gambar, pelbagai tafsiran boleh dibuat. :)

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said... Best Blogger Tips

mane satu aku nak komen ni..blur..ekeke..

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

wakakakakakakakaka.... kelakar laa kak... terutama gambar ayam KFC tu ekekekeke... itu namanya dendam si anak ayam... (",)

nak copy foto2 ni ya kak.. nak share dlm FB... hihi

MulutPayau said... Best Blogger Tips

hahhaha..kelakar tgk gambar fesyen superman tu...adoiiii mcm2...

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

No1 tu mmg betul.tp aku gelak guling guling bila sampai ke last pix.hahahahahaha

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

hehe.. fesyen ape camtu.. hehe

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

banyaknya gambar!hee

1. family mmg everlasting!hee...hubby pon x kan kak..ekekke ;p

2. buaya jadian..huu..spe la y kena ngap tu..

3. mak aii..siapa y snap tu?isk2..teringin sgt ke nak pkai short pantas tu..

4. heee comell..slhkan kfc!;p

5. bdk2 mmg belajar mll peniruan..:)

6. kraft tu y tiru ek?xmnat sgt biskut oreo ni..

eh da habis..:)

si robot comel said... Best Blogger Tips

fesyen superman tu cool,haha.agaknya seluar panjangnya tgh sidai kot

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

salam puan kutu..tang fesyen superman tu(?),berani betul pakai camtu ya.brtudung lak tuh!hissssssss

Mama Adam said... Best Blogger Tips

tak terfikir pun pasal pic no 2 tu. huuuuu

NzA said... Best Blogger Tips

gmbar 3 tu xnahan...knapa la budak tu pakai tudung kalau brpakaian camtu....jelek je tgk....

Qaseh Gifts said... Best Blogger Tips

setuju sangat dengan gambar no.1 dan gambar last mengundang gelak ketawa yang teramat!

Video menarik untuk dikongsi! The Joy of Books

inapramli said... Best Blogger Tips

mcm2 ad.nilah dunia hri ini,

fieda said... Best Blogger Tips

no 1 tu paling best dan no3 paling bengong...yg kelakar kfc tu...adohai...

hyz said... Best Blogger Tips

ni mesti x de idea dah ni. campur semua gambo. hehehe

Cik FaRiZaM said... Best Blogger Tips

orio tiruan tu ada kat malaysia ke?

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

bhagian fesyen tu xtau nk ckp pe... pelik..hihii

aik.. yeke.. oreo ada tiruan... xpnh tau pun sblm ni..yg mana betoi n yg mana tipu?

Jue said... Best Blogger Tips

best2 la beb gambo ko amik
yg part babe 1,2,3 tu x thn
pastu fesyen superman..ish! =)

suka part yg pakai tudung tu =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

pic 1: betul sgt! sy penah baca ni kt fb

pic 2: haha


pic 3: moga beliau diberi hidayah


pic 4: tian!


pic 5: betul..


pic 6: haha

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

wee akak mmg memahami ayat kiasan la..:)

give me 5!hee

ooh ms tu cuti..igt aiman ponteng sekolah..kekeke ;p

Munnafendy said... Best Blogger Tips

aduhai...ada jugak anak melayu islam teringin pakai suar cotek mcm amoi cina tu...hancurr hancurrrrr

eiela said... Best Blogger Tips

macam mana gambar superman tuh. atas nampak cantik dah, tetiba ada seluar pendek plak.

tunz said... Best Blogger Tips

mama tunz tag puan kutu

http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

chii said... Best Blogger Tips

hanya mampu tersenyum..lgi2 fesyen superman =)

Wan85 said... Best Blogger Tips

http://wanwidget.com/
hahahahaha

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Cik rose blurr...mana satu nie hihihi

puanbee said... Best Blogger Tips

hah mana dapat ni ? semua yg aku nak komen dah ade kat atas ye kutu ..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

menarik sume gambar tu ... pandai kutu carik ;)

hanie lg parah , draft pun idak , publish pun idak kengkadang tu ...huh~