Pixajoy

Thursday, July 14, 2011

Home » Marimar Episod Akhir

Marimar Episod Akhir



Salam


Siapa peminat fanatik Telenovela Marimar? Rasanya semua anak dara dan mak dara suka benar dengan kekacakan Sergio. Pakcik-pakcik pulak bulat jer mata tengok keseksian Marimar tu.haha..Telenovela yang ditayangkan setiap isnin hingga khamis di TV3 nie menjadi ikutan ramai termasuk mak dan bapak mertua aku. Kadang pelik pulak tengok mak dan abah yang tak boleh miss satu episod pun cerita nie..Tak kurang jugak kawan-kawan di opis yang selalu bercerita tentang telenovela 155 episod nie.




Pada yang mengikuti Marimar mesti tak sabar nak tengok kesudahan cinta Marimar dan Sergio yang selama nie diduga dengan pelbagai cabaran. Yang pastinya mesti happy ending. Aku ekceli takde la fanatik. Ikut cerita nie waktu kerja office hour jer. Maknanya dalam seminggu sekali jer aku tengok. Walaupun hanya mengikuti satu episod seminggu, aku still boleh catch up jalan ceritanya. 


Geram pulak bila tengok watak Angelica yang jahat macam syaitan tu. Dah masuk penjara pun dapat lari. Pada yang tak sabar macam aku boleh layan Marimar Finale kat youtube. Nak tengok Finale Wedding pun ada. Tapi sepatah pun tak faham sebab takde subtitle. Tu yang potong stim.kihkih. Untuk full final Marimar with subtitle sama-samalah kita pacak kepala depan tv isnin nanti ok. 







                                               


24 comments:

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips

suka tengok heroin sahaja...:)

mommyYen said... Best Blogger Tips

eh kat tonton pun boleh layan sis..register dgn tonton dulu..lagi syok sbb ada subtitle..i culu ikut juga..last2 dah give up sbb kdg2 mcm mengarut pun ada jln ceita dia..skrg dah nak abis,..bole juga lyn kembali kat tonton...ahaks..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Bigdaddyz
dh agak dah..;)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommyYen
sy nk tgok final jer la..nk layan full episod malas arr..:)

Mama QS said... Best Blogger Tips

kita tengok bila teragak je...tapi bila dah last 2 mesti tgk sbb baru best....

Scarlett O'Hara said... Best Blogger Tips

Sayalah peminat fanatik Marimar!Dari zaman dia jadi duyung lagi.Tapi saya lebih suka Renato dari Sergio sbb Sergio watak dia baran!Thumb ups untuk Katrina Halili dan Sheena Halili(Angelica dan Monica) sebab hidup betul watak dia.
p.s:Tgh sedih ni sbb Isnin nanti tak dapat tengok.Tolong cerita ek!

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

aah..harusss pacak dpn tv isnin nnti ... muahahha

den igt dah abis minggu ni rupenye belum lg...leh terlepas lak si angelica s*t** tu ... hah geram le tu :p

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Mama QS
itulah final wajib tgok kan..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Scarlett O'Hara
ini mmg betul2 fanatik.siap tau nama sebenar marimar.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil
wajib pacak..:)

Qamaruls said... Best Blogger Tips

ehh bukan dulu die jadi duyong ke

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Qamaruls
yup..tp cerita duyong tu sy tak ikut..

NzA said... Best Blogger Tips

ptg2 akak layan gak cerita ni..mmg best ttp trkdg ..............zzzzzzzzzzzzzzzzzz............

Ila said... Best Blogger Tips

kalau tgk tajuk,mcm citer melayu tp rupanya bukan...hehehe

ct N honey said... Best Blogger Tips

dah lama tak layan ct latin ni..petang2 sibuk nak tidur aje..he.he.he..lepas ni ct bella kan,klu tak silap

mykhalis said... Best Blogger Tips

155 episod?banayknyee

puanbee said... Best Blogger Tips

kahkah bee pergi rumah jiran2 bee , kakak bee semua layan cerita ni bee sorang je tk tengok

puanbee said... Best Blogger Tips

kahkah bee pergi rumah jiran2 bee , kakak bee semua layan cerita ni bee sorang je tk tengok

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@NzA
hehe sy pun kadang2 zzzz jugak

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Ila
eh melayu pulak..1st time dengar nie..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ct N honey
itulah bella tu tak tau la cmna kisahnya

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mykhalis
tak la byk klu nak banding sinetron

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
klu dh terjebak tu yg ssh..;)

deeya said... Best Blogger Tips

argh ...! dapat layan marimar time public holiday n MC jer .. isnin nie last episode . kerja lagik ! grrrr ~

harap angelica mati kat episod akhir .. muahahaha ! jahat giler