Pixajoy

Wednesday, July 13, 2011

Home » Ekin Hamil - Mawi Bakal Jadi Bapa

Ekin Hamil - Mawi Bakal Jadi Bapa



Salam Bahagia,


Hari nie di muka depan metro ada berita gembira buat peminat artis yang pernah mencetuskan fenomena iaitu Mawi World. Mawi yang terkenal dengan imej kepala botak bakal menimang cahayamata apabila isterinya, Ekin disahkan hamil 6 minggu.


SUMBERGAMBAR 

Mahligai yang dibina hampir tiga tahun bakal ceria dengan tangisan bayi pengikat kasih sayang mereka. Mawi sangat gembira dan bersyukur doanya agar dikurniakan cahayamata sewaktu menunaikan umrah April lalu dimakbulkan Allah. Kepada semua peminat Mawi, doakan semoga semuanya berjalan lancar sepanjang kehamilan hingga Ekin bersalin nanti.

Walaupun aku bukanlah peminat Mawi, hepy pulak aku dengan perkhabaran nie. Siapa tak suka nak dapat baby kan. Seorang lagi rakan blogger kita iaitu Fiza pun ada berita baik. Bakal jadi ibu jugak. Lamanya menyepi dari dunia blog rupanya dah ada isi.. Rindu betul pada komen-komen Fiza yang membina.hehe .Congrate dan take care yer Fiza..





13 comments:

NzA said... Best Blogger Tips

TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!

Wanie said... Best Blogger Tips

wah dah mengandung..

Bro Ery said... Best Blogger Tips

Dengar kata sebelum ni Ekin mengalami keguguran 2 kali.. Dengar cerita laa. Apa pun tahniah buat pasangan ini. Semoga bayi ini sihat dan selamat dilahirkan..

ibuintan said... Best Blogger Tips

moga ada rezeki mereka kali ini

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

tahniah untuk mereka,

wardah said... Best Blogger Tips

tahniah...semoga mndapat ank yg soleh/solehah

Ila said... Best Blogger Tips

hope tak gugur lagilah ekin kan..tak sabar nak tgk anak mawi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

tahniah utk ekin dan mawi..ptt ar lama dh fiza takda..dulu salu gak singgah blog dia..

sabree hussin said... Best Blogger Tips

lama dah tak tengok mawi dekat tv ..

chii said... Best Blogger Tips

akhirnya kan..penantian selama 3 tahun..pasni peminat nantikan khabar gembira dari dto ct plak

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

dah lama xdengar pasla dieorang ni kan..... bagus la.. rezeki dieorang kn :)

puanbee said... Best Blogger Tips

spontan je kutu review erk bagus bee suka baca

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

wahh tahniah.. anyway AF tak suke mawi .. tapi benda yang baik , bagus dihebohkan :D