Pixajoy

Thursday, July 21, 2011

Home » Drama Annissa Episod Akhir

Drama Annissa Episod Akhir



Salam..


Korang tengok tak Anissa episod akhir? Aduh sedih la pulak time Balqis mintak maaf dengan Anna. Melankolik betul..Tapi kira adventure jugak cerita nie pasal apa yang berlaku memang tak dijangka. Tak sangka yang Anna akan tau cerita sebenar dari mulut peguam. Farid dan Anna sama-sama meninggal. Si Shila tu terus jadik biol.


Tapi aku tertunggu- tunggu jugak kemunculan Kamal untuk kali terakhir masa Sarah cakap nak datang ambik dia. Rupanya watak Kamal mati macam tu jer. Si pelakon abang ello-elo astro ceria tu pun tak tau apa jadi lepas langgar Farid dan Balkis. Kelakar pulak tengok rupa orang tua pakai baju sekolah. Terutama Rozita Che Wan.haha..




Apa pun aku puas hati dengan ending Anna muntah-muntah. Kedengaran suara Acik bercakap dengan Haikal kata nak dapat adik. Tercapai jugaklah hasrat Anna nak jadik ibu kan..Lepas nie takde dah nak tahan mata depan tv pukul 10.30 lagi..









23 comments:

PeRmAtA bIrU said... Best Blogger Tips

ala terlepas tadi..lupa nak tengok.. kena godek tonton la gini... huhuhu... sepanjang tengok citer tu memang simpati sgt kat anna.. hish kesian tol la kat dia.. kawan2 semua jenis x bape nak berguna... huhuhu...

ummiaqeef said... Best Blogger Tips

hehe..kite x tgk pun citer ni...dah nak abis dah ek..

Anah said... Best Blogger Tips

rasanya imran tu dah mati excident pas langgar balqis ngan farid. part last skali tu kn kutuk ngan cik pad, katanya, ada ke ending muntah..hahaha..

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

ahahhaha. ue part y pakai baju sek memang tak le bla.. ehehhee..

apa apapun ending sweet/// n sangat2 mulia hati anna sebab dapat maafkans emua orang.. touching sungguh ending die.. ;p

Muhaimin said... Best Blogger Tips

Tengok sikit2 je, tapi kalau dunia realiti agak2 pernah berlaku ke kes kahwin ngan kawan sendiri? ;p.

Ila said... Best Blogger Tips

tak pernah layan citer ni tapi pelakon bagus2 kan..mcm jungle lipstik jer...hehehe

Cik Puan Zura said... Best Blogger Tips

xsempat nak tengok citer ni...anak teruna kongker tv...hukhukhuk...

deeya said... Best Blogger Tips

1 episod pun ta pernah tngok crite nie melaenkan iklan semata2 pasal kol 10 jer dah tidur . huhu

ct N honey said... Best Blogger Tips

ct tgk 5 minit terakhir aje..selalu mmg tak berkesempatan nak tgknya

ILA HonEyBuNNy said... Best Blogger Tips

habis sudah,,,

minggu depan tengok cerita lain lak...heheh

NzA said... Best Blogger Tips

nasib baik mlm tadi xtrlepas......

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@PeRmAtA bIrU
huhu emo terlebih plak kan...:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ummiaqeef
yup..rugilah tak tgok..hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Anah
o ya ker..cmna ekk bley terlepas..tak perasan plak dia mati.ok gak cikpad layan sekali.en suami tgok bola,sy layan kt dlm bilik.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Nur Farah Hani
itulah...sedih kan!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Muhaimin
ada tu..byk apa..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Ila
crita pun bley tahan la,lain dr yg lain..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Cik Puan Zura
haha samalah..sy klu en suami tak conquer,si chubby tu..nasib ada dua tv..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@deeya
bagus tido awal.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ct N honey
oklah tu dpt gak tgok ending..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ILA HonEyBuNNy
minggu dpn tgok dulu best ke tak baru ikut..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@NzA
hehe ending wajib la tonton kan..

puanbee said... Best Blogger Tips

adoi tk tengok nih kutu .. nasib baca kat sini ending dia cam mana