Pixajoy

Saturday, June 13, 2015

Home » Suka Tulih-Tulih

Suka Tulih-Tulih



Afia sekarang suka sangat menulis. Pantang nampak pen, pensil, colour pencil dan yang sewaktu dengannya mesti minta kertas " nak lih..nak lih.." 


Baru ni kakak (anak pengasuh) belikan drawing/writing board besar untuk Afia. Siap ada magnet pelbagai bentuk boleh main cop. Suka la Afia nak berkarya.












8 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

semakin bijak si afia yer. good girl. comel je dia main tulis2. hehehe...

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Rajin tul anak dara ni.. kalau tulih elok kat kertas atau papan tu memang bestla.. ahmad kecil banyak tulis kat dinding dan badan.. tak puas kertas agaknya..
Baiknya pengasuh fia ni.. prihatin

Cikna said... Best Blogger Tips

Amboi menulis sambil mencangkung... Bagus tau bila afia mnta nak lih klu bdk2 lain msti mnta mainan..

SalbiahM said... Best Blogger Tips

pas ni cik pia boleh tulis blog pulak lah..hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Rajin biar sampai ke besar ya, Cik Pia. Jangan baru tadika dah give up. Nanti kena babat punggung tu *_*

Nasib baik Cik Pia tak paksa baca apa yang dia 'tulih' tu kalau tidak naya nak karang cerita!

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

semoga afia terus menerus suka menulis.aamiin

LYAfrina said... Best Blogger Tips

gud girl..
ajr biasakan dr kecil.. bagus2

Sue Bee said... Best Blogger Tips

Bijaknya. Kecik2 dah nak tulis2.