Pixajoy

Tuesday, June 09, 2015

Home » Abang Afi Adik Nina

Abang Afi Adik Nina



Memang agak lama Abang Afi tak jumpa Adik Nina. Nina pun mula-mula macam pelik tak kenal Acu Ecah dan Pakcu.  Kali terakhir kami pergi Lumut tahun lepas time raya haji. Berkurun dah! Sesudah mesra, nak ke toilet kencing pun ajak Acu, tak mau dengan ibu ok!

Bila sepupu jumpa, main sakan la. Pukul satu dua pagi pun tak tidur lagi. Gambar kabur lupa nak on flash handphone samseng aku. Tau je la nak snap budak-budak ni kena pantas. Bukan senang nak buat siaran ulangan. Nak jugak tempek gambar buat anaknda dihari muka.haha..


Pertama kali tengok Nina nak tidur dengan orang lain. Selalunya mesti nak cari nenen. Letih sangat kot main sakan, baring mintak Acu garukan dan tertidur dengan Acu. Akhirnya dua-dua sampai London!










7 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ewah.. comel je tengok budak berdua tu tidur.. syok berkawan dengan rakan sebaya ya.. kena usahakan depa berjumpa selalu ni..

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

rapat ye diorang..sweet je

LiYa HaNiF :: said... Best Blogger Tips

alolo sweetny tgk diaorg tdo sebelah2..

umi alya said... Best Blogger Tips

Sweetnya..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

kena jupe selalu lg mesra la ni

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Lain macam pulak bila dengar nama Nina. Bukan main lagi naik flight sesama pergi London ya, Cik Pia *_* Untunglah ibu, boleh berjimba lebih sikit dah anak tak ingat kat dia. Kalau macam tu, bolehlah suruh Acu datang selalu.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

last2 tidur keletihan