Pixajoy

Friday, June 26, 2015

Home » Minah Lemari

Minah Lemari



Abang dia la ni yang mula ajar. Dua beradik sekali dok bertapa dalam almari. Apa yang seronok sangat tak tau. Sekarang dah jadi hobi si anak dara.



Pantang nampak ibu pegang sikat berdesup lari masuk dalam almari konon nak selamatkan rambut. Payah sangat nak rapikan rambut menggerbang dia ni. Jangan kata nak tocang, nak sikat pun jenuh kejar jerit melalak macam apa je. Kebanyakan budak memang tak suka kita sentuh rambut depa kan. Kalau boy dah lama ibu dibotakkan. 

Mula dulu dok keluar masuk almari Abang Aiman je, sekarang dah pandai masuk gobok ibu oi. Nasib dia tak start aktiviti punggah. Almari Aiman asal kemas mesti selerak balik. Macam mana nak kemas kalau sentiasa jadi tempat landing Cik Pia bersama titi-titinya. Dok tengah menaip ni pun dia tengah bawak ulat bulu dia, ball dia masuk almari, say babai dan tutup pintu almari.hehe





















10 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Haha... Imaginasi lebih tu muni. Budak baya cik pia memang kuat main. Semua benda nak buat main... Samalah mcm Alia.

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Hihi... maina pondok-pondok sebenarnya tu
Apalah ibu ni tak tahu pulak kan Pia:)

Cute aje dia buat dgn rasa tak bersalah lagi:)

SalbiahM said... Best Blogger Tips

lawanya rambut cik pia!

Qaseh Vee said... Best Blogger Tips

segala harta dia bawa sekali masuk dalam gerobok ya ... hehehee

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Dia tak nak rambut dia di usik yer.. Hihi

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. kalau pesen ni, Naim buat gini juga masa dia kecik2, adiknya tak ada pula pael gini.

CtAyue said... Best Blogger Tips

dah besar dah dia.. lama tak komen sini.. terimaksih tau sbb tinggal komen kt blog ayu.. walaupun ayu tak sempat nk komen.. baca je..hihi.

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

sabaq je la kan..
rania setakat ni pandai buka je pintu.
blm masuk lagi. hihihi

slamat mengemas ibu !

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hihi,,sama mcm kakak asya msa baya2 afia dlu.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Kiranya tahulah mana nak cari bila Cik Pia 'invisible'. Dah tentu-tentu buka almari Aiman dulu nak mencarinya yerk :)