Pixajoy

Monday, January 13, 2014

Home » Princess - Soft Book Pertama Afia

Princess - Soft Book Pertama Afia



Bersusun soft book ada dalam wishlist ku delete satu-satu. Katanya tahun 2014 tahun bijak berbelanja. Dah beberapa bulan dok menahan nafsu online shopping due to semangat berjimat cermat penuh berhemat la kan.haha Dapat je green light dari en suami untuk beli baju bajan Afia, haruslah menyelit soft book dan beberapa lagi bahan pembelajaran si bambam. Nak dapat free posting punya pasai, bijak la sangat.hakhak.
 
Soft book ni comel kan. Ada 7 muka surat bergambar termasuk kulit. Harga RM 12 sahaja. Mari lihat aksi si bambam bersama princess.





After this comel-comel pictures, Afia terus campak soft book dia. My little princess Afia ni takdenya beria nak tengok sangat, ibunya je beria beli.huhu..





18 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Apa2pun my little princess ni nampak comel sangat2...

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

soft book?pestime aku tngok ni..kene belikan anak aku gak kot..senang dia geget..haha..

tp anak aku cepat bosan..kejap je benda dia nak..pastu buang la..

ko de petua tak nak bg anak tak cepat bosan ngn mainan ni?

- AZIE - said... Best Blogger Tips

murahnya rm12??? kat mana PK beli...sy beli dkt qisya rm35 huhuhuh dkt MPH...boleh share x beli dkt online mana?

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

wahh seronok la afia dpt buku hehehe..mmg buku tuh buat dr kain kee tuh

Masya said... Best Blogger Tips

aloalooo seksinya dia....

ala sy xde bank in online huhuhuhu ... manelah nak cr softbook ni kwn kata ade jual kat mph.. tp semlm cr x jumpe pun huhuhuhu ... saja nak belikan kat anak buah..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Afia dah ada buku. Yeayyy...
Biasalah budak muni memang cepat bosan. Tapi kalau kita sabar dan hari2 bagi tunjuk buku walaupun 5 minit sekalipun insya Allah... Satu masa dia akan menyukainya. Aku suka akan tips dr. Fazillah kamsah. Memang berguna. Alhamdulillah... Alia sekarang ni. Kekadang reti mintak buku kat fiza.

Tapi... Dah lama juga fiza tak beli buku baru untuk Alia haish...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Hehehe...Afia tak tahu lagi nikmatnya bershopping. Mungkin dia pun pelik macamana soft book ni tetiba ada di rumah. Entah muka sapa-sapalah kat dalam tu, sorang pun dia tak kenal :)

Kalau kita tak belikan, macamana anak-anak nak kenal perkara barukan, PK. Kalau kita nak belikan, kenalah kita shopping2 selalu!

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

comel sangat soft book utk afia. biasalah tu muni, mak2 lebih teruja berbanding anak2 kan selalunya.

umi alya said... Best Blogger Tips

afia belajar rajin2 k, biar sama cerdik n pintar ngan abang aiman..

Time Traveller said... Best Blogger Tips

soft book?? hurmmm.. pun ada ek.. tapi bagus la tgk afia main belek2 :D

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

hehehe suka2 tgk n maaflah lama x menjgk, leps baik sakit mood berblog turut jatuh merundum lah ! !

Shark Kay said... Best Blogger Tips

lor..
ingatkan kain tadi..
tercari2 gak buku tue..
hahaha...
mnarik btuil.

anamizu said... Best Blogger Tips

alololo comelnye afia dgn softbook die.. hehe.. moga2 afia jd anak yg rajin nti tau hehe

lizz said... Best Blogger Tips

Cute tau softbook afia ni...biasala mak2 kan kita yan teruja nengok dierang..kemain kusyuk dia membaca...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy pun beli aqilah soft book dulu... teruja tgk... hihii

Nora Karim said... Best Blogger Tips

alololo... sampai muncung2 mulut dia...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

haha...memang ibulah yg beria beli nampaknya ...Fia tak heran pun yek hehe....Ada rupanya soft book cam tu yek!

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Comelnya Afia...