Pixajoy

Thursday, January 30, 2014

Home » Afia Boleh Duduk Dah

Afia Boleh Duduk Dah



Afia Imanina boleh duduk tanpa disokong pada usia 8 bulan plus. Sebenarnya dia dah boleh duduk sejekap-sekejap masa 7 bulan lagi. Afia punya pesen all the time nak berdiri. Kalau kita dudukkan pun dia keraskan badan mintak berdiri. Tu yang susah nak pastikan actual time dia boleh duduk. Nak praktis duduk semedang takmau, angkat badan untuk merangkak takde langsung nampak bayang tapi asyik la ajak kita bertatih. Menjulur boleh tahan hebat, habis satu rumah dia mop.







15 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Saya rasa komen tadi tak masuk la.. cuba lagi.. makin bertambah kemahiran Afia.. tahniah. Tak lama lagi nak boleh jalan dah tu.. boleh join abang berlari2..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

afia yg aktif...ni rajin ni anak dara nih..xmo ddk je ..hihi

Noe said... Best Blogger Tips

wahhh...dah pandai duduk...x lama la tu nak berjalan...

Bilal157 said... Best Blogger Tips

Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

Masya said... Best Blogger Tips

tu dia.. baik punya duduk kangkang anak dara ni hahaha

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Yeah, dah besar dah.... Tunggu sikit aje lagi lepas tu leh masuk meminang :)

Maria Firdz said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah... Tahniah afiq...

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Hehe.. biasalah tu sdg guna skill yg ada

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah... dah boleh duduk Afia..good girl..:)

nurbijen said... Best Blogger Tips

Umur mcm Afia ni, memang selalu jadi mop bergerak yer PK... Afia nak cepat jalan tu, sbb tu asyik minta praktis jer dgn ibu :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Wahhh Afia dah boleh duduk...
Hehe..mamanya tak payah mop rumah...

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

wahh... Afia btul2 sama la dgn Aniq.. perkembangan dorang lebih2 kurang aje..

lizz said... Best Blogger Tips

amboi kemain comey afia nih tau.dah pandai duduk lepasni..dah boleh jalan habis kawasan umah ditawafnyer...timenila kita lak kena berjaga2 riso takut dia jatuh2 kan...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

kena buh bantal jugak belakang tu PK takut dia terbabas jugak hehe maklum le amatur...kan Fia,...hehe

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

geram je tgk peha dia tu.. berketul..