Pixajoy

Sunday, January 12, 2014

Home » Afia Pertama Kali Merempit

Afia Pertama Kali Merempit



Abah bawak round keliling kuarters dua pusingan je pun naik moto buruk abah ni. Moto dah jalan sampai kesudah boleh dia buat muka selenge takde perasaan. Abang Aiman dulu pantang kalau nampak moto. Belum minat lagi kot. Tunggu beberapa bulan lagi berakai la abah kena bawak Afia ronda.






Nak taip panjang-panjang pun tak cukup masa. Maaf ye nak BW pun tak sempat. Sejak Aiman dah sekolah, Afia makin ligat tak dapat nak cari rentak lagi untuk berblog. 






17 comments:

fae said... Best Blogger Tips

afia nape buat muka camtu hehe

umi alya said... Best Blogger Tips

afia, mana topi keledar..? kena ikuti langkah2 keselamatan..

LYAfrina said... Best Blogger Tips

confirm seronok kan baby..
asya dulu bila naik motor.. klo bhenti n bwk turun msr\ti nangis.. suka naik motor..berangin

NzA said... Best Blogger Tips

Wah syoknya afia ronda2 dgn abah. Sat lg pntang bunyi moto nk ikut.

- AZIE - said... Best Blogger Tips

mesti dia suka...xpernah g bwk qisya naik moto...nak jgkla try, nk tgk reaksi dia

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Nanti dah umur setahun lebih. Mesti mcm Alia suka naik motor. Umur mcm afia ni... Tunjuk muka cool je mcm takde apa2.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Ohhhh....Mama ni sengajakan ajar Fia merempit.....Tengok... Fia dah kemaruk dah walaupun muka Fia selenga..... sok nak naik lagi tau mama!

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Afia kecil lagi kot..biasa pula berkepit je dengan ibu..itu yg Afia tak selesa naik moto... Naim yang dah 4 tahun ni pun takut, sebab tak biasa kot..

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Dah faham erti seronok jenjalan Afia ni. Cerdik kan:)

Tengok airmuka Afia pun tahu dia punya suka.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Afia memang muka takda perasaanlah. Kesian kat Abah. Lagipun Abah tak pandai small talk ngan Afia. Intro sikitlah 'machine' tu ada pelbagai guna; antaranya jenjalan dan merempit :)

Biar tak sempat jangan tutup terus blog ni. Nanti I nangis2 rindu pulak kat besan, tak sempat salam kenal peluk cium gitu!

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

pertama kali naik motor tak teruja lagi. sat lagi dah besar sikit jenuh pulak abah kena bawak naik motor tiap2 ptg...hehe

Shark Kay said... Best Blogger Tips

hehehe..
lepas ni siap ler..
nak naik moto sokmo pasni..

Time Traveller said... Best Blogger Tips

Uisshh.. kalau saya tak berani nak bawa baby naik motor hahaha :D

lizz said... Best Blogger Tips

Waa bestnyer afia daoat meronda...lepasni mesti seronok...nanti hehari ajak abah merempit nih..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihiii sama mcm aqilah... haritu abah dia bwk naik moto dekat umah je pun.. tp muka dia mcm biasalah, muka xda perasaan.. hihii

Nora Karim said... Best Blogger Tips

belum minat motor lagi ni... tak lama lagi abis la... hahahha

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Wahhh Afia dah mula merempit ya...
Kalau dah minat lepas ni. Hari2 nak merempit..hihi